Η ώρα της κρίσης για Grosjean

Η ανακοίνωση για το αγωνιστικό μέλλον του Γάλλου είναι θέμα ωρών.

Η ώρα της κρίσης για Grosjean

Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του αγωνιστικού του μέλλοντος στη Formula 1 βρίσκεται ο Romain Grosjean. Ο Γάλλος αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Lotus, παραμένοντας κάτοικος Ένστον για μία ακόμα σεζόν.

"Πολύ σύντομα θα έχουμε τις ανακοινώσεις, ελπίζω αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε πολύ κοντά" απάντησε ο 28χρονος όταν ρωτήθηκε στη Βραζιλία (όπου αυτό το τριήμερο διεξάγεται ο 18ος κάνει το 2015. Κίνηση που αν δει κανείς τη φετινή τραγική πορεία της Lotus ίσως φαντάζει αμφιλεγόμενη αλλά δεδομένου πως του χρόνου η E23 θα έχει μονάδες ισχύος της Mercedes και όχι της Renault, είναι σαφές πως θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική.

Με αυτή την ελπίδα λοιπόν και καθώς το ενδιαφέρον "μεγάλων" ομάδων δεν έχει μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση, ο Grosjean αναμένεται να μείνει εκεί που είναι. Όπως άλλωστε και ο Pastor Maldonado, η συνεργασία του οποίου με τη Lotus και για το 2015, είχε ήδη ανακοινωθεί. Κι ενώ αναμένουμε τι θα κάνει ο Fernando Alonso ώστε να ξεκινήσει το ντόμινο εξελίξεων σε Ferrari/McLaren, το grid του 2015 έχει έως τώρα διαμορφωθεί ως εξής:

Mercedes: Lewis Hamilton - Nico Rosberg

Red Bull Racing: Daniel Ricciardo - Daniil Kvyat

Williams: Felipe Massa - Vdata-altteri Bottas

Ferrari: Sebastian Vettel* - Kimi Raikkonen

McLaren: ; - ;

Force India: Nico Hulkenberg - Sergio Perez*

Toro Rosso: Max Verstappen - ;

Lotus: Romain Grosjean* - Pastor Maldonado

Marussia:** ; - ;

Sauber: Marcus Ericsson - Felipe Nasr

Caterham:** ; - ;

* Αναμένεται να επιβεβαιωθεί

** Εφόσον βρουν αγοραστές

News 24/7

24MEDIA NETWORK