Η τιμωρία έφερε αρχηγικό ξέσπασμα, με κατηγορίες για χάρτινες χαρές!

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανέφερε δύο φορές τη λέξη περηφάνια σε σχόλιό του στο Facebook, στο οποίο χρησιμοποίησε δυναμικές εκφράσεις για να ρίξει σπόντες στην ΑΕΚ.

Η τιμωρία έφερε αρχηγικό ξέσπασμα, με κατηγορίες για χάρτινες χαρές!

Η απώλεια του αγώνα με την ΑΕΚ στα χαρτιά και η αφαίρεση τριών βαθμών είναι η νέα πραγματικότητα που καλείται να διαχειριστεί εδώ και λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ, και η αλήθεια είναι πως ουδείς στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο έχει αποδεχτεί την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

Δεν είναι μάλιστα μόνο οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος που εμφανίζονται εξοργισμένοι με την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα τους για το επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού ξέσπασμα υπήρχε και από πλευράς του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ των ασπρόμαυρων Γιάννη Παντακίδη.

"Περηφάνια. Να τους κοιτάς στα μάτια και να μην αντέχουν το βλέμμα σου. Σκύβει το κεφάλι. Ξέρουν. Στημένες αποφάσεις, χάρτινες χαρές. Χωρίς ειδικό βάρος.

Αλλάζουν ρόλους στο θέατρο τους και γίνονται χειρότεροι από αυτούς που κορόιδευαν. Περηφάνια. ΠΑΟΚ", αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Παντακίδης, ο οποίος από την πλευρά του μετράει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας στις τρεις τελευταίες σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK