Δωρεάν κεφτεδάκια για πάντα: Το ανεκτίμητο δώρο των ΙΚΕΑ στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο 'Ίμπρα' επίπλωσε ένα ολόκληρο σπίτι με προϊόντα της γνωστής σουηδικής αλυσίδας. Το 'ευχαριστώ' της εταιρείας δεν είχε καμία σχέση με πολυθρόνες και καναπέδες.

Δωρεάν κεφτεδάκια για πάντα: Το ανεκτίμητο δώρο των ΙΚΕΑ στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
AP/JAE C. HONG

Κάποιοι ίσως έμαθαν για πρώτη φορά τι στο καλό είναι τα ΙΚΕΑ όταν σε ένα επεισόδιο στα 'Φιλαράκια', η Φοίβη αποκάλυπτε ότι έχει μια θεία που "είναι από το χωριό, δεν τη ξέρεις" και τη λένε ΙΚΕΑ. Για τους φανατικούς των 'φτιάχ' το μόνος σου' επίπλων, είναι γνωστό ότι η Φοίβη δεν είχε ποτέ θεία με αυτό το όνομα και ότι τα ΙΚΕΑ είναι ένας μικρός παράδεισος για να χαθείς, να αδειάσεις το περιεχόμενο της πιστωτικής σου κάρτας και φτάνοντας σπίτι, να κατασκευάζεις ραφιέρες, όπως κάποτε συναρμολογούσες playmobil.

Για τον Ζλάταν, τα ΙΚΕΑ είναι ένας μικρός εθισμός, ένα πάθος που δεν ξεπερνιέται εύκολα.

Ο Ζλάταν, σε μια ακόμα σουρεαλιστική συνέντευξη (στην οποία δεν μίλησε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο) στον Τζίμι Κιμελ, αναφέρθηκε σε αυτό το πάθος: "Εγώ και η γυναίκα μου αγοράσαμε ένα σπίτι χωρίς έπιπλα. Λογικό ήταν, να πάμε στα ΙΚΕΑ και να αγοράσουμε έπιπλα. Μετά ο μάνατζερ μου, μου είπε ότι οι πλούσιοι δεν αγοράζουν έπιπλα στα ΙΚΕΑ. Του απάντησα, όχι, αλλά οι έξυπνοι συνήθως αγοράζουν.

Τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα και οι άνθρωποι πίσω από το brand έμαθαν την ιστορία του Ζλάταν και αποφάσισαν να του χαρίσουν ένα σπάνιο έπαθλο: "Ίμπρα, μάθαμε ότι σου αρέσουν τα έπιπλα μας. Είσαι καλεσμένος στα καταστήματα μας για να παίρνεις δωρεάν γεύματα με κεφτέδες για την υπόλοιπη ζωή σου. Αλήθεια, πριν το επόμενο σου παιχνίδι ή όποτε θέλεις, μπορείς να περάσεις από το κατάστημα μας στο Λος Άντζελες και οι κεφτέδες θα είναι δικοί σου".

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ζλάταν ναι μεν προτιμάει φανατικά τα έπιπλα της γνωστής σουηδικής αλυσίδας, αλλά αποφεύγει το σημαντικότερο: την κατασκευή τους. "Η γυναίκα μου αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά, είναι πολύ επιδέξια και αρκετά παρατηρητική", είχε πει στον Τζίμι Κίμελ.

Αγαπητέ ανώνυμε πελάτη των ΙΚΕΑ, μπορείς να συνεχίσεις να κατασκευάζεις κι αυτό το κομοδίνο και να περνάς ολόκληρα νυχτέρια μέχρι να βγάλεις άκρη που στο καλό μπαίνει αυτή η βίδα που σου περίσσεψε, καθότι δεν είσαι ο Ιμπραΐμοβιτς, ποτέ δεν θα βρέξει κεφτέδες για σένα.

(Photo Credits: AP/Jae C. Hong)

News 24/7

24MEDIA NETWORK