Καλμαζίδης για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ: "Παρενέβαιναν στο έργο μου. Μου χρωστούν"

Το διαζύγιο του Γιάννη Καλμαζίδη με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο φιλικό. Ο Έλληνας κόουτς έκανε λόγο για παρεμβάσεις στο έργο του και υποχρεώσεις της διοίκησης που δεν έχουν εκπληρωθεί.

Καλμαζίδης για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ: "Παρενέβαιναν στο έργο μου. Μου χρωστούν"

Ο Γιάννης Καλμαζίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚκαι μιλώντας στον "Αθλητικό Metropolis" αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θητείας του. Υποστήριξε ότι υπήρχαν παρεμβάσεις στη δουλειά του και πως δούλευε απλήρωτος.

Τόνισε χαρακτηριστικά: " Δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία, απλά ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία μας. Το γιατί έφυγα δεν είναι ερώτηση που πρέπει να γίνει σε εμένα. Εγώ ήθελα να μείνω. Γράφηκε στον Τύπο ότι ζητούσα υπέρογκα ποσά και ήμουν ανένδοτος. Όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Εγώ έφτασα στο σημείο να δεχθώ την αύξηση που μου είχε πει ο πρόεδρος και είχα την διάθεση να μείνω. Πιστεύω ότι το οικονομικό ήταν πρόφαση για να μην συνεχίσω. Αυτό ήθελε ο Ανδρέου.

Νομίζω ότι όσα πετύχαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και πολύ περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Η ιστορία θα δείξει αν ήταν σωστή η απόφαση να μην συνεχίσω. Το θέμα είναι ότι εισέπραξα από νωρίς αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο μου. Και αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς συμβαίνει. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο μου και αυτό εγώ δεν το δέχθηκα.

Ήθελαν να παρεμβαίνουν στο έργο μου. Έτσι το νιώθω εγώ. Δεν φεύγω σαν πικραμένος από την ομάδα. Κρατώ τις καλές στιγμές. Θα ήθελα όμως να ήταν πιο ξεκάθαρος ο Ανδρέου μαζί μου. Και φυσικά περιμένω να εξοφλήσει τα οφειλόμενα ο Ανδρέου. Εμείς γεμίσαμε το Παλατάκι και ο Ανδρέου ακόμη δεν έχει πληρώσει τους μισθούς Απριλίου και Μαϊου".

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Νικολάι Ζελιάσκοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ