Κανέλο Αλβάρεζ, τα καλύτερα νοκ-άουτ του μποξέρ που κυνηγάει τον Λιονέλ Μέσι

Ο Κανέλο Αλβάρεζ πυγμαχεί επαγγελματικά από την ηλικία των 15 και έχει προσφέρει μερικά αξιομνημόνευτα νοκ-άουτ στους αντιπάλους του.

Saul "Canelo" Alvarez, right, lands an uppercut to the jaw of James Kirkland during their 154-pound fight on Saturday, May 9, 2015, in Houston. Alvarez won the bout. (AP Photo/Bob Levey)
Ο Κανέλο Αλβάρεζ διέλυσε τον Κίρλκλαντ (AP PHOTO/BOB LEVEY)

Ο Λιονέλ Μέσι σ' ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τ' αποδυτήρια της Αργεντινής φαίνεται σαν να πατάει μία φανέλα της εθνικής Μεξικού, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας, Κανέλο Αλβάρεζ ο οποίος είναι επαγγελματίας μποξέρ από την ηλικία των 15 ετών.

Ο κοκκινομάλλης Σάουλ Αλβάρεζ, το "Κανέλο" είναι το παρατσούκλι του λόγω του χρώματος των μαλλιών του, έχει παίξει ιστορικούς αγώνες, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μποξέρ στον κόσμο και το καμάρι του Μεξικού που γεννήθηκε στην Γκουανταλαχάρα.

Μέσω Twitter, λοιπόν, ο Κανέλο Αλβάρεζ απείλησε τον Μέσι και τον συμβούλεψε να εύχεται να μην συναντηθούν ποτέ από κοντά.

Στην επαγγελματική του καριέρα ο 32χρονος μποξέρ έχει 62 αγώνες με 39 νοκ-άουτ και μόλις δύο ήττες. Η μία από τον κορυφαίο μποξέρ όλων των εποχών, Φλόιντ Μέιγουεδερ και μία από τον Ρώσο, Ντμίτρι Μπιβολ ο οποίος παίζει δύο κατηγορίες πάνω από τον Κανέλο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα νοκ-άουτ που έχει κάνει ο Αλβάρεζ στην σπουδαία καριέρα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Η φίλαθλος της Σαουδικής Αραβίας που έκανε τα φλας ν' αστράψουν

Ρονάλντο: Διακοπές 72.000.000 ευρώ στην Σαουδική Αραβία

Μουντιάλ 2022: Μπάχαλο το Βέλγιο, συμπαίκτης απάντησε στον Μπρούινε για το "έχουμε γεράσει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK