Κοιτάζει μπροστά ο Χάμιλτον

Στεναχωρημένος μεν αλλά αισιόδοξος για την πορεία του, στο πρωτάθλημα της Formula 1, εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον.

Κοιτάζει μπροστά ο Χάμιλτον

Ο Βρετανός οδηγός την McLaren στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν κατάφερε να κερδίσει την pole position, ωστόσο και στους δύο αγώνες είδε τα φώτα να σβήνουν από την 3η θέση. Ο Χάμιλτον, παρά τις δύο, τρίτες θέσεις έχει καταφέρει να μαζέψει 30 πόντους, όταν θα μπορούσε να είχε παραπάνω. ''Θα έπρεπε να είχα 50 πόντους αλλά δεν έχω. Θα θέλαμε να είχαμε 20πόντους παραπάνω, αλλά τουλάχιστον έχουμε συνοχή και ακόμα παλεύουμε.''

Στη συνέχεια ο Χάμιλτον ευχαρίστησε τους μηχανικούς για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν και μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις αναβαθμίσεις που θα πρέπει αν γίνουν στο μονοθέσιο για να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη του νίκη το 2012.

''Πρέπει αν είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά. Έχουμε ήδη τους ταχύτερους χρόνους και στους δύο αγώνες και έτσι υπάρχουν περισσότερα θετικά, παρά αρνητικά.

Θα γυρίσουμε στο εργοστάσιο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αναβαθμίσεις. Θα προπονηθώ σκληρά. Ο αγώνας ήταν πολύ εύκολος στη Μαλαισία από φυσικής άποψης, αυτό σημαίνει ότι έκανα πολύ καλή προετοιμασία στη διάρκεια του χειμώνα''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK