Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

Ο Χασμπουλά βρέθηκε καλεσμένος σε podcast κι όταν ρωτήθηκε για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τον προειδοποίησε για μία πιθανή συνάντησή τους.

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα
PRINT SCREEN/OFFICIAL ACCOUNT OF HASBULLA

Ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπουλά υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο με το UFC και όπως οι περισσότεροι στο ρόστερ της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης άνοιξε μέτωπο με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Ιρλανδός σταρ των μαχητικών αθλημάτων είχε κάνει πρόσφατα σχόλια μέσω Twitter εναντίον του Χασμπουλά Μαγκομέντοφ με τον 20χρονο ινφλουένσερ να επιτέλους να απαντάει.

Συγκεκριμένα, ο Χασμπουλά βρέθηκε καλεσμένος στο Full Send Podcast και ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές για τον ΜακΓκρέγκορ. Ο "μίνι Κάμπιπ" βρήκε την ευκαιρία και έστειλα το μήνυμά του στον διάσημο αντίπαλό του. Είπε, λοιπόν, Χασμπουλά "...ναι, είδα όλα του τα Tweet για μένα. Δεν είναι ο αντίπαλός του, απλά μιλάει. Δεν τον αντιμετωπίζω ως μαχητή, δεν τον σέβομαι ως μαχητή κι αν συναντηθούμε θα του δημιουργήσω πρόβλημα..."

Το UFC, τώρα, παρότι έδωσε συμβόλαιο στον Χασμπουλά δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν όντως θα του δώσει κάποιο ματς. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι διαφημιστικοί λόγοι λόγω της δημοφιλίας του 20χρονου Νταγκεστανού στο Tik Tok.

Διαβάστε περισσότερα

Ο "μίνι Καμπίπ" Χασμπούλα δίνει την πιο ωραία απάντηση όταν τον ρωτάνε αν φοβάται τον Ο'Νίλ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έγινε θηρίο και δεν χωράει να περάσει από τις πόρτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK