Len Trophy: Βήμα πρόκρισης η Βουλιαγμένη

Την πιο δυνατή βουτιά έκαναν οι πολίστες της Βουλιαγμένης το μεσημέρι της Κυριακής. Οι "μπέμπηδες" του Βαγγέλη Ρούπακα επιβλήθηκαν με 8-5 της ουγγρικής Φερεντσβάρος, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στους "4" του Len Trophy. Το Σάββατομεγάλη ευκαιρία νανικήσει τηνΒάσας μέσα στην Βουδαπέστη έχασε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιάαπέσπασε ισοπαλία 8-8 από τους Μαγυάρους για το Champions League, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 8-5. Παραμένει στο "κόλπο" της πρόκρισης

Len Trophy: Βήμα πρόκρισης η Βουλιαγμένη
Ενα βήμα πιο κοντά στην τετράδα του Len Trophy βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης. Οι "μπέμπηδες" του Βαγγέλη Ρούπακα μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν μεγάλη νίκη με 8-5 επί της ουγγρικής Φερεντσβάρος και να πάρουν καλό προβάδισμα, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς στην Ουγγαρία. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι ήρεμοι, καθώς η αντίπαλος τους κάθε άλλο παρά αδύναμη είναι. Στον αγώνα που έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με μία ημέρα καθυστέρηση, η παρουσία του κόσμου αλλά και των παικτών ήταν εξαιρετική, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκτός κολυμβητηρίου.

Από το ξεκίνηματου παιχνιδιού οι οικοδεσπότες πήραν το πάνω χέρι, δείχνοντας ότι θέλουν διακαώς να επιτύχουν τον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά. Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 3-0, ενώ δεν φάνηκε να έχει άγχος, με το σκορ να διαμορφώνεται στη συνέχεια σε 7-4.

Τα επτάλεπτα: 3-2, 1-0, 3-2, 1-1

Βουλιαγμένη: Γ. Αφρουδάκης 1, Μάζης 1, Κουτσογιάννης 1, Χρ. Αφρουδάκης 2, Τσίκλος 1, Λοράντος 2

Φερεντσβάρος: Λέμαν 1, Τοτ 2, Λεϊτάι 2


O Oλυμπιακός απέδειξε στην Βουδαπέστη ότι παραμένει μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό πόλο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αν και απέσπασαν ισοπαλία 8-8 από την Βάσας για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να αισθάνονται παραπονεμένοι από το τελικό αποτέλεσμα καθώς προηγήθηκαν με 5-8 στο τέλος του τρίτου επταλέπτου.

H ελληνική ομάδα ήταν αφεντικό της αναμέτρησης από το 2ο επτάλεπτο και μετά. Μετά το 2-2 της πρώτης περιόδου ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι με 3-6 και 5-8. Στο τελευταίο επτάλεπτο όμως η Βάσας έχοντας την βοήθεια των 3000 φίλων της έκανε την μεγάλή αντεπίθεση και ισοφάρισε σε 8-8. Οι ερυθρόλευκοι (που αγωνίστηκαν χωρίς τον Πλατανίτη) πάντως έχουν παράπονα από την διαιτησία. Η ισοπαλία αφήνει ανοιχτή την υπόθεση-πρόκριση για τον Ολυμπιακό. Πλέον η ομάδα του Τζούχο χρειάζεται νίκη επί της Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία.

Τα επτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-3, 3-0.

Βάσας: Μάνταρας 3, Στάιμεντς 2, Βίντις 1, Τ.Βάργκα 1, Σ.Βάργκα 1.

Ολυμπιακός: Θωμάκος 3, Ψύχος 2, Χατζηθεοδώρου 2, Καλακόνας 1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK