Έγκερ - Ολυμπιακός 10-9

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Έγκερ στην Ουγγαρία, γνωρίζοντας την ήττα με 10-9, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League των ανδρών.

Έγκερ - Ολυμπιακός 10-9

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 10-9 από την Έγκερ στην Ουγγαρία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League ανδρών, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση πρόκριση. Η εμφάνιση των "ερυθρολεύκων" δεν ήταν καλή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με την Έγκερ να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα.

Οι αρκετές αποβολές και η δυσκολία των παικτών του Ολυμπιακού να φτάσουν την μπάλα στον φουνταριστό, έδωσαν την ευκαιρία στους Ούγγρους να κρατούν σταθερά το προβάδισμα στα τρία γκολ. Η ομάδα του Βλάχου είχε δοκάρι ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη, όμως έκανε λάθη στις δυο τελευταίες επιθέσεις και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 3-2, 0-2.

Έγκερ:Μίτροβιτς, Ανιάλ, Μπίρος 1, Σούσκοβιτς 1, Χοσνιάνσκι 3, Λόριντς, Τσουκ, Σίβος, Έρντελι 1, Βαπένσκι 1, Μπέντο 2, Αράι 1, Κσόμα.

Ολυμπιακός:Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Φουντούλης 5, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Το live του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK