Πρωταθλητής ο Ηρακλής

O Ηρακλής επικράτησε 3-2 της Παναχαϊκής στην 3η αγωνιστική του ειδικού τουρνουά ανόδου και αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α2 Ανδρών. Αμφότερες οι ομάδες είχαν κερδίσει από το Σάββατο την άνοδο στη Volley League.

Πρωταθλητής ο Ηρακλής

Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστικό την κούραση καθώς και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν καταπονημένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς υπήρχαν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Στο πρώτο σετ ο Ηρακλής δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Έκανε αλλεπάλληλα λάθη με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 25-7.

Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής άλλαξε εντελώς πρόσωπο κι ακολούθησε μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες με αρκετές εναλλαγές στο σκορ όλα αυτά ως το 21-20 που έγινε 21-24 για την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί όμως έκαναν συνεχόμενα λάθη κι ο Ηρακλής με κόντρα επίθεση του Κολτσιάκη ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικά με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, την Παναχαϊκή να ξεφεύγει με 20-17 με άσο του Ντονά και να προηγείται 2-1.

Το τέταρτο σετ θύμισε το πρώτο, αλλά με τον Ηρακλή καταιγιστικό καθώς προηγήθηκε με 7-0 και 10-1, ισοφαρίζοντας εύκολα σε 2-2.

Στο τάι μπρέικ η Παναχαϊκή προηγήθηκε 8-6, αλλά από κει και πέρα κατέρρευσε και ο Ηρακλής, με σερί 9-0, κατέκτησε τη νίκη και τον τίτλο.

Τα σετ: 25-7, 25-27, 25-22, 15-25, 8-15

Παναχαϊκή (Λυκούδης): Λιβαθηνός, Μαυραγάνης, Ντονάς, Ρουμελιώτης Ν., Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Ρουμελιώτης Ν -λ / Χρηστιάς, Καραμπέρης, Γεωργακόπουλος, Στούπης, Mούρτζης.

Ηρακλής (Πάτρας): Κολτσιάκης, Στεφανίδης, Τσολάκος, Μποζίδης, Γάτσης, Παλέντζας, Ρωμαλιάδης –λ / Τσιράκης -λ, Τσιάρας, Μούχλιας, Ηλίας, Κατσιαφλάκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK