Με συνοπτικές διαδικασίες

Χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός έκανε την Τετάρτη (09/11) ένα ακόμα βήμα προς την οχτάδα του Top Teams Cup, νικώντας στο κλειστό της Γλυφάδας την τούρκικη Ερντέμιρσπορ με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική του Δ΄ ομίλου.

Με συνοπτικές διαδικασίες

Χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός έκανε την Τετάρτη (09/11)σημαντικό βήμα προς την οχτάδα του Top Teams Cup, νικώντας στο κλειστό της Γλυφάδας την τούρκικη Ερντέμιρσπορ με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική του Δ΄ ομίλου.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού με τους «πράσινους» να παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι και να παίρνουν με περίπατο το πολύτιμο δίποντο. Για την ακρίβεια το έργο τους ήταν τόσο εύκολο, που ούτε πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ηρακλή δεν μπορεί να θεωρηθεί η αναμέτρηση με τους αδύναμους Τούρκους...

Ο Ντάντε αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από τη Βραζιλία την Παρασκευή (11/11) και μάλλον θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα τέλη του μήνα.

Τα σετ: 25-17, 25-10, 25-15.

Παναθηναϊκός: Γκόμεζ 18, Μπάεφ 14, Λάππας 7, Σμαραγδής 8, Πανταλέων 7, Μαρσελίνιο 1, Στεφάνου (λ-87% υποδοχή), Ψάρρας 1, Ντονάς.
Ερντέμιρσπορ: Ντουργκούτ 1, Τορσέλο 5, Βούγιοβιτς 1, Γιλμάζ 3, Αϊρες 12, Ντουρμάζ 3, Πέσεν (λ-69% υποδοχή), Λασίν 1, Κουρτάρ 3, Αϊντίν 1.


Χαβιέ Βέμπερ: « Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά και αξίζαμε να κερδίσουμε έτσι αυτό το παιχνίδι. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ελπίζω ότι και τη Δευτέρα θα αγωνιστούμε το ίδιο καλά όσο και σήμερα. Εμφανιστήκαμε δυνατοί σε όλους τους τομείς. Στην έδρα της η Ερντέμιρσπορ θα είναι καλύτερη απ’ ότι σήμερα όμως τα πάντα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση. Δεν διακρίθηκε κάποιος παίκτης περισσότερο ή λιγότερο, αντίθετα, κάναμε όλοι αυτά που έπρεπε όπως έπρεπε. Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν τον Ηρακλή πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο ακριβώς συντονισμένο τρόπο. Για να παραμένουν αήττητοι επί 41 παιχνίδια σημαίνει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως έχω εμπιστοσύνη και στη δική μου ομάδα»

Τα 31 του χρόνια έκλεισε την Τετάρτη ο Μαρσελίνιο με τους συμπαίκτες του να του τραγουδάνε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης τα «χρόνια πολλά»

Νίκος Σμαραγδής: « Ήταν μια εύκολη νίκη που μας βοηθάει να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση. Πλέον στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Ηρακλής με τον οποίο θα δώσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς τη Δευτέρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη διαρκή στήριξή του, με τη βεβαιότητα ότι στο ντέρμπι θα δώσει και πάλι δυναμικό παρόν»

Θοδωρής Μπάεφ: « Κάναμε ένα καλό παιχνίδι επιτυγχάνοντας μια καθαρή και εύκολη νίκη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς. Μπορεί οι αντίπαλοί μας να αντιστάθηκαν κόντρα στην Πιατσέντζα και την Καζάν όμως εδώ δεν τους αφήσαμε εμείς να κάνουν παιχνίδι. Πρόκειται για ομάδα που χρειάζεται προσοχή αφού αν της το επιτρέψεις μπορεί να γίνει απειλητική»

News 24/7

24MEDIA NETWORK