Μόνο η Sauber στο μυαλό του Πέρεζ

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Σέρχιο Πέρεζ και την απογοητευτική εμφάνιση του Φελίπε Μάσα στο Αυστραλιανό Grand Prix, άρχισαν να φουντώνουν ξανά τα δημοσιεύματα που θέλουν το Μεξικανό να παίρνει μεταγραφή στη Ferrari.

Μόνο η Sauber στο μυαλό του Πέρεζ

Ο Πέρεζ είναι μέρος του προγράμματος νέων οδηγών της ιταλικής ομάδας και από πέρυσι υπήρχαν φήμες πως θα αντικαταστήσει το Βραζιλιάνο. Με δηλώσεις ο 22χρονος ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του είναι μόνο η Sauber και τα αυτά είναι μόνο φήμες. ''Αυτά είναι μόνο φήμες, ήταν μόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και με τη Sauber έχουμε ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο''.

Από την άλλη ο Μάσα μετά την άφιξη στη Μαλαισία, έδωσε την δική του απάντηση στους επικριτές του και δεν επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα. ''Πραγματικά δεν με νοιάζει. Δεν οδηγώ σκεπτόμενος τι λένε οι άλλοι για μένα ή τι σκέφτονται. Κάνω τη δουλειά μου. Σκέφτομαι το καλύτερο για το αυτοκίνητο μου και δεν ήταν ότι συνέβη στην Αυστραλία''.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Μάσα, ο οποίος εντάχθηκε στη Ferrari το 2006, μπορεί να γίνει ο πρώτος οδηγός που αποχωρεί στα μέσα της σεζόν εδώ και 27 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK