Μόνο θετικά τα σχόλια για την αλλαγή στο μεταγραφικό καθεστώς

Ως ιστορική κρίνεται από την πλειοψηφία των παικτών της υδατοσφαίρισης η απόφαση που έλαβε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σχετικά με την αλλαγή στο μεταγραφικό καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Μόνο θετικά τα σχόλια για την αλλαγή στο μεταγραφικό καθεστώς

Ως ιστορική κρίνεται από την πλειοψηφία των παικτών της υδατοσφαίρισης η απόφαση που έλαβε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σχετικά με την αλλαγή στο μεταγραφικό καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα. Απο'δω και στο εξής, κάθε παίκτης θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει την ελευθέρας του από το 26ο και όχι 28ο έτος της ηλικίας του κι αφού έχει συμπληρώσει οκταετία και όχι δεκαετία στο σωματείο που ανήκει.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης σχολιάζοντας αυτή την αλλαγή, εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι "...επιτέλους, γίνονται βήματα προς τα εμπρός όσον αφορά το άθλημα στη χώρα μας. Πλέον ο παίκτης σε ηλικία 23-24 ετών θα μπορεί να διαπραγματευθεί το επαγγελματικό του μέλλον".

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε: "Χρειάστηκε 9 χρόνια για να αλλάξει αυτό και φυσικά είναι πολύ σημαντικό για το χώρο. Εκτός από τους παίκτες θα ωφεληθούν και οι σύλλογοι από αυτή την εξέλιξη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK