Μοντετζέμολο: ''Νίκη ζωτικής σημασίας''

Ικανοποιημένος με την "τέλεια" μέρα που βρέθηκε η Ferrari και κέρδισε στη πίστα της Sepang,χαρακτηρίζοντας την αναπάντεχη τη νίκη του Φερνάντο Αλόνσο στη Μαλαισία, εμφανίστηκε ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Μοντετζέμολο: ''Νίκη ζωτικής σημασίας''

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας περιέγραψε αναπάντεχη την νίκη του Ισπανού οδηγού και την χαρακτήρισε ''ζωτικής σημασίας'', ωστόσο προειδοποίησε ότι έχουν ακόμη πολλή δουλειά να κάνουν.

Με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari, ο 64χρονος επαίνεσε την ομάδα και τους μηχανικούς για τη σπουδαία, όσο και αναπάντεχη νίκη της ομάδας του.

''Είμαι πολύ ευχαριστημένος, για τον Στέφανο Ντομενικάλι και όλους τους ανθρώπους γύρω του, των οποίων η δουλειά από τη στρατηγική μέχρι να βγάλουν το μονοθέσιο ανταμείφθηκε. Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά αυτή είναι μια νίκη ζωτικής σημασίας και την είχαμε πολύ ανάγκη αυτή την εποχή''.

Στη συνέχεια ο Μοντετζέμολο, αναφέρθηκε και στον Αλόνσο λέγοντας: ''Για άλλη μια φορά ο Φερνάντο οδήγησε μια καταπληκτική κούρσα, επιβεβαιώνοντας πως είναι εξαιρετικός οδηγός, από κάθε άποψη''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK