Μπαίνουν και πάλι στο ΣΕΦ οι Εθνικές

Μπαίνουν και πάλι στο ΣΕΦ οι Εθνικές

Σε διαδικασία μετακόμισης βρίσκονται και πάλι οι Εθνικές μας ομάδες. Μετά από ενάμιση μήνα προπονήσεων στο γυμναστήριο της Ελευσίνας και του Ταύρου, τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα ετοιμάζονται να επανέλθουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από το οποίο να θυμίσουμε ότι είχαν υποχρεωθεί να φύγουν στις 13 Αυγούστου εξαιτίας ιατρικού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο της Μαρίας Μοίρου στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Γαλλίας. Η Κρεμλίν Μπισέτρ επικράτησε εκτός έδρας της Εσιρόλ με 4-1 και η αθλήτρια μας πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς που έδωσε.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα ήταν αβέβαιο που θα διεξαχθούν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια των ανδρών (18 Οκτωβρίου με Κροατία) και των γυναικών (11 Οκτωβρίου με Σουηδία) για την πρεμιέρα της ευρωπαϊκής Premier Division, αλλά πλέον θεωρείται σίγουρο ότι θα λάβουν χώρα στο ΣΕΦ. Αυτό φυσικά θα ισχύσει σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και η μετακόμιση ολοκληρωθεί έγκαιρα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το τάραφλεξ αναμένεται να τοποθετηθεί την Πέμπτη (29/09) και από την επόμενη μέρα οι διεθνείς μας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φαληρικό στάδιο.

Εν τω μεταξύ, η σουηδική Ομοσπονδία ενημέρωσε την Τετάρτη (28/09) την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αποστολή της Εθνικής γυναικών που θα έρθει στην Αθήνα. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τόμας Βον Σίλε επέλεξε τις Ματίλντα Έκολμ (Νο171 στην παγκόσμια κατάταξη), την Καρίνα Τζόνσον (Νο190) και την Σουζάνα Νίλσον Βίκοβ (Νο265).

News 24/7

24MEDIA NETWORK