Νέα δοκιμασία με την αδιάφορη Ερντέμιρσπορ

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη (09/11) ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων του Top Teams Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κλειστό της Γλυφάδας την τούρκικη Ερντέμιρσπορ (17:00, ΕΤ-1).

Νέα δοκιμασία με την αδιάφορη Ερντέμιρσπορ

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη (09/11) ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων του Top Teams Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κλειστό της Γλυφάδας την τούρκικη Ερντέμιρσπορ (17:00, ΕΤ-1). Για τους «πράσινους» η νίκη είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης στην οχτάδα και θεωρητικά θα πετύχουν τον σκοπό τους, αφού θα αντιμετωπίσουν την πιο αδύναμη ομάδα του Δ΄ ομίλου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπουν χαλαροί, με τον Χαβιέ Βέμπερ να τονίζει: « Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα άλλωστε. Οι Τούρκοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παίξουν με σχετική ηρεμία. Εμείς ωστόσο χρειαζόμαστε τη νίκη, τόσο αύριο, όσο και στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει στην Τουρκία ώστε να μαζέψουμε βαθμούς. Οι αντίπαλοί μας εμφανίζονται δυνατοί στην επίθεση που σημαίνει ότι θα χρειαστούμε καλό μπλοκ και άμυνα. Επίσης πολλά πιστεύω ότι θα κριθούν και στο σερβίς ».

Η Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1. Πιατσέντζα (6-1) 4
2. Ντιναμό Καζάν (5-4) 3
3. Παναθηναϊκός (3-5) 3
4. Ερντέμιρσπορ (2-6) 2



Συνεχίζοντας, ο Αργεντινός προπονητής επεσήμανε: « Στην Πάτρα κάναμε αρκετά λάθη και στην αυριανή αναμέτρηση θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Πάντως, θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι -με εξαίρεση το ματς με την Πιατσέντζα- η ομάδα κάνει σταθερά βήματα βελτίωσης τα οποία φαίνονται στο γήπεδο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK