Ο Φέτελ εξερράγη με τον "επικίνδυνο Χάμιλτον"!

Φέτελ και Χάμιλτον έμειναν εκτός βάθρου στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν παρόλα αυτά το φινάλε βρήκε τον Γερμανό να είναι πυρ και μανία κατά του Άγγλου και να του επιτίθεται λεκτικά!

Ο Φέτελ εξερράγη με τον "επικίνδυνο Χάμιλτον"!

Ποιος είδε τον Ζεμπάστιαν Φέτελ και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος του Gran Prix στο Μπακού; Το γεγονός που εξαγρίωσε τον Γερμανό πιλότο ήταν ένα τρακάρισμα που είχε το μονοθέσιό του με αυτό του Λιούις Χάμιλτον μετά από φρενάρισμα του Βρετανού, πίσω από το safety car, με τον Φέτελ να μην το ξεχνάει και να λέει τα εξής:

"Ο Χάμιλτον προσπάθησε να μείνει κοντά στο αμάξι ασφαλείας και φρέναρε αρκετές φορές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να οδηγεί έτσι επειδή είναι επικίνδυνο για αυτόν που βρίσκεται πίσω του. Εκείνος έκανε ζημιά στο φτερό μου και εγώ στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του.

Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι τιμωρήθηκα (στον Φέτελ επεβλήθη από τους αγωνοδίκες ποινή stop & go 10 δευτερολέπτων), δεν ξέρω γιατί είχα εγώ τιμωρία και όχι εκείνος..."

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της σκουντερία Μαουρίτζιο Αριβαμπένε ουσιαστικά σιγόνταρε τον Φέτελ εκφράζοντας την εξής απορία: "Είμαστε στην Formula 1 ή στο Κολοσσαίο; Αν είναι έτσι ας μας το πουν".

Για την ιστορία ο Γερμανός οδηγός της Ferrari τερμάτισε στην 4η θέση και ο Βρετανός της Mercedes στην 5η, με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο να βλέπει πρώτος την καρό σημαία έχοντας πίσω του τον Μπότας και τον Στρολ.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

News 24/7

24MEDIA NETWORK