Ο Λεμπρόν στήριξε Mayweather μαζί με τη σύντροφό του!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς όχι μόνο πήγε να δει από κοντά την πυγμαχική μάχη του αιώνα μαζί με την "εκλεκτή της καρδιάς του" αλλά έδειξε πως στηρίζει φανατικά τον Floyd Mayweather (PHOTO)!

Ο Λεμπρόν στήριξε Mayweather μαζί με τη σύντροφό του!

Η πολυδιαφημισμένη μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor στο Λας Βέγκας προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του πλανήτη και όπως ήταν λογικό οι Αμερικανοί είχαν έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθήσουν τη μεγάλη μάχη ελέω του "Money".

Μεταξύ των αρκετών "επωνύμων" μάλιστα που βρέθηκαν στις εξέδρες για να δουν διά ζώσης το μεγάλο event ήταν και ένας από τους διασημότερους αθλητικούς σταρ στον κόσμο, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είδε τον αγώνα από απόσταση αναπνοής μαζι με την σύντρόφο του Σαβάνα Μπρίνσον.

"Bραδιά πάλης με την σύντροφό μου!!! Θα παρακολουθήσουμε τον Floyd Mayweather να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από όλους!! 50-0", ήταν το σχόλιο του "Βασιλιά", ο οποίος έφερε μάλιστα και γούρι στον Αμερικανο πυγμάχο, αφού νίκησε (στον 10ο γύρο με τεχνικό νοκ-άουτ) τον Ιρλανδό αντίπαλό του και έκανε το 50-0 σπάζοντας το ρεκόρ του θρυλικού Ρόκι Μαρτσιάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK