Ο ΜακΓκρέγκορ αγόρασε το Supercar της Lamborghini για τη θάλασσα

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν σκέφτηκε πολύ, πριν δώσει κοντά στα 4 εκατομμύρια δολάρια, για να εξασφαλίσει ένα από τα 63 supercar της θάλασσας που 'έφτιαξε' η Lamborghini.

Στις 19 Ιανουαρίου, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ νίκησε σε 40'' το μοναδικό αγώνα που έδωσε μέσα στο 2020. Χάριν αυτού, μπήκε στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του έτους.
Στις 19 Ιανουαρίου, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ νίκησε σε 40'' το μοναδικό αγώνα που έδωσε μέσα στο 2020. Χάριν αυτού, μπήκε στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του έτους. AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι ο τύπος που στα 16 λάτρεψε την ιδέα να τον πληρώνουν -αδρά- για να δέρνει κόσμο. Ήταν όταν ανακάλυψε το μαγικό κόσμο των mixed martial arts. Έως τότε δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα του τι ήθελε να κάνει με τη ζωή του. Δηλαδή, είχε καταλάβει πως του αρέσουν οι πολεμικές τέχνες, αλλά όταν το είπε στον πατέρα του 'μου απάντησε πως δεν θα τα καταφέρω. Τον είχα ενημερώσει πως θα μετανιώσει αυτό που μου είχε πει, όταν θα γίνω εκατομμυριούχος στα 25'. έγινε στα 26, αφού είχε γίνει ο πρώτος Ιρλανδός που έγινε μέλος του UFC. Στην εξέλιξη της φάσης, έγινε η 'κότα που κάνει τα χρυσά αβγά' του UFC και τη σήμερον ημέρα -σύμφωνα με το Clutch Points- η 'αξία' του εκτιμάται στα 120 εκατομμύρια δολάρια. Είναι ο υπ' αριθμόν 16 πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής για το 2020. Μπήκε στη λίστα, με δουλειά 40''.

Επί χρόνια εξηγεί με διάφορες κινήσεις πως στο μυαλό του δεν έχει νόημα να έχεις εκατομμύρια, αν δεν τα απολαμβάνεις. Η τελευταία του αγορά είναι το πρώτο SuperYacht που έφτιαξε η Lamborghini και κυκλοφόρησε σε περιορισμένα 'κομμάτια'. Για την ακρίβεια, 63 (που είχε να κάνει με το 1963, όταν προέκυψε στον πλανήτη η εταιρία). Ο ΜακΓκρέγκορ εξασφάλισε το Νο12, λατρεμένος αριθμός για τον Ιρλανδό (που 'χει και το ουίσκι του label Twelve). Πήγε να κάνει την παραγγελιά (να διαλέξει και χρώμα) παρέα με τη σύντροφο και τα παιδιά τους. Το 'supercar of the sea' έχει ως πηγή έμπνευσης το Lamborghini Sian FKP 37, το πρώτο super sports car του ιταλικού κολοσσού, το οποίο επίσης κυκλοφόρησε σε 63 'αντίτυπα'.

Δεν σου είπα πόσα έδωσε ο ΜακΓκρέγκορ, για το γιοτ των 19 μέτρων, 24 τόνων που θα φτάνει τα 111 χιλιόμετρα την ώρα (69 μίλια την ώρα): οι ειδικοί εκτιμούν πως θα πληρώσει τουλάχιστον 3.9 εκατομμύρια δολάρια -εκτός και αν του δώσει και καταλάβει στο customization. Θα το 'χει στα χέρια του το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν βιάζεται. Έχει ήδη σκάφος, το Devocean, το οποίο είχε αγοράσει για 3.315.000 ευρώ. Με αυτό έκανε βόλτες στη Μεσόγειο πρόσφατα. Σε μια στάση, στην Κορσική συνελήφθη γιατί έδειξε τα απόκρυφα του, σε νεαρή 'παντρεμένη' γυναίκα', ενώ ήταν σε μπαρ. Αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες. Τον περασμένο Ιούνιο ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το UFC "γιατί δεν με ενθουσιάζει πια το παιχνίδι". Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει το 'φεύγω'. Μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία. Έχει ενημερώσει -εδώ και καιρό- πως θέλει να αντιμετωπίσει τον Μάνι Πακιάο, σε ρινγκ. Πρόσφατα είπε και ότι θα προετοιμαστεί με αγώνα εναντίον του Ντάστιν Πουαριέ, στο οκτάγωνο, πριν 'βγει' το 2020. Ο Notorious, ο οποίος έχει δεσμευτεί να δώσει τα λεφτά 500.000 δολάρια (από το UFC Fight Night) σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που ανήκει στον Πουαριέ, είχε νικήσει τον 31χρονο Αμερικανό -με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο- το 2014.

News 24/7

24MEDIA NETWORK