Ο Μεϊγουέδερ βάζει στοίχημα 1 εκατομμύριο πως θα κερδίσει τον Κόμπε!

Του αρέσει να ποντάρει και δεν το κρύβει. Αυτή τη φορά ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ προκάλεσε τον Κόμπε Μπράιαντ στο πιο ακριβό... μονάκι όλων των εποχών, βάζοντας στοίχημα πως θα κερδίσει 1.000.000 δολάρια (φωτογραφία)!

Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant, left, talks with boxer Floyd Mayweather Jr. after the Lakers' NBA basketball game against the Phoenix Suns, Sunday, Dec. 28, 2014, in Los Angeles. The Suns won 116-107. (AP Photo/Mark J. Terrill)
mayweather kobe AP IMAGES

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι... ερωτευμένος με τον τζόγο. Δεν διστάζει μάλιστα πολλές φορές να δημοσιοποιεί τα κέρδη του σε αθλητικά γεγονότα, χωρίς όμως να μας δείχνει και τη... χασούρα του. Είναι κάτι που έκανε και στο ματς κόντρα στον ΜακΓκρέγκορ, όπου πόνταρε ένα τεράστιο ποσό στον... εαυτό του.

Αυτή τη φορά έβαλε ένα στοίχημα που μοιάζει χαμένο. Προκάλεσε τον Κόμπε Μπράιντ σε μονάδκι και μάλιστα έβαλε στοίχημα 1.000.000 δολάρια πως θα κερδίσει!

Ο πρώην άσος των Λέικερς δεν είναι... ΜακΓρκέγκορ βέβαια, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι πιθανά κέρδη θα βγάλει από την... κάλυψη του γεγονότος. Ο Αμερικανός ό,τι βήμα κάνει είναι καλά μελετημένο...

Ο Μεϊγουέδερ βάζει στοίχημα 1 εκατομμύριο πως θα κερδίσει τον Κόμπε!

AP Photo/Mark J. Terrill

24MEDIA NETWORK