Ο Ναδάλ ξέσπασε στην καρέκλα του

Δεν ήταν εύκολο για τον Ράφα Ναδάλ να δεχθεί τον πρόωρο αποκλεισμό του από τον Αυστραλιανό Όπεν δίχως να ολοκληρώσει τη μάχη του. Δείτε το video της στιγμής που χαιρετάει και... αποχωρεί εκνευρισμένος μέχρι να βρει ξανά την ηρεμία του.

Spain's Rafael Nadal wipes his face during his quarterfinal against Croatia's Marin Cilic at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 23, 2018. Nadal is out of the Australian Open after retiring in the fifth set of their quarterfinal match with an upper right leg injury.(AP Photo/Andy Brownbill)
Ναδάλ AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Ράφα Ναδάλ παλεύει να κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν από το 2009. Κατάρα έκτοτε, έφτασε τρεις φορές στον τελικό (2012, 2014, 2017), αλλά έχασε. Εφέτος ούτε μέχρι τη δεύτερη θέση θα καταφέρει να βρεθεί.

Διότι στον απαιτητικό αγώνα με τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς εγκατέλειψε τη μάχη στο πέμπτο και τελευταίο σετ, μένοντας εκτός συνέχειας.

Ο Ισπανός είχε προηγηθεί 1-0 και 2-1, αλλά ο σπουδαίος αντίπαλός του είχε δυνάμεις ν' αντισταθεί. Και μετά το εις βάρος του 2-0 στο πέμπτο σετ, ο Ράφα πήρε την απόφαση να σταματήσει την προσπάθειά του, αφού λαβωμένος ως ήταν, δεν άντεχε άλλο.

Ποιος την πλήρωσε; Η καρέκλα...

24MEDIA NETWORK