O νέος Rock του WWE θα είναι γένους θηλυκού

H Σιμόν Τζόνσον, η 18χρονη κόρη του The Rock, είναι πάρα πολύ έτοιμη να προκαλέσει τρόμο στα ρινγκ, όπως κάποτε ο πατέρας της.

O Rock σε μια από τις τελευταίες του μάχες στο ρινγκ
O Rock σε μια από τις τελευταίες του μάχες στο ρινγκ INSTAGRAM.COM/THE ROCK

Τα έχουμε ξαναπεί και εδώ, πως ο Rock είναι ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες στην ιστορία του wrestling, ένας αθλητής-entertainer, που σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο κερδοφόρα brands του Χόλιγουντ. Ο Ντουέιν Τζόνσον δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του Έβερεστ της ψυχαγωγίας, όντας άξιος γιος του πατέρα του, του θρυλικού Ρόκι Τζόνσον. Ο Rock, βλέποντας πια ότι ο χρόνος κυλάει και δεν γυρίζει πίσω, καθότι φέτος κλείνει τα 48 κι η θητεία του στο WWE είναι ένα γεγονός που ανήκει περισσότερο στο ένδοξο παρελθόν του, αποφάσισε να παραδώσει τη σκυτάλη στην κόρη του, τη 18χρονη Σιμόν Τζόνσον.

Η Σιμόν ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις στο WWE Performance Center του Ορλάντο, το εκκολαπτήριο των νέων πρωταγωνιστών του σύγχρονου wrestling, με τις ευλογίες και του θρύλου Triple H, που εκτελεί χρέη αντιπροέδρου του WWE. Ο Rock χαιρέτησε την επιλογή της κόρης του με ένα λιτό μήνυμα στο Instagram: "Τα όνειρα δεν είναι μόνο για ονειροπόλους. Είμαι περήφανος για σένα. Τώρα ας δουλέψουμε. Το ταξίδι αυτό σου ανήκει". Με αντίστοιχης περηφάνιας μήνυμα κι η μητέρα της χαιρέτησε αυτό το νέο ξεκίνημα, γράφοντας στο Twitter: "To μέλλον σου τώρα ξεκινάει. Είναι αποκλειστικά δική σου η ευκαιρία να το κερδίσεις"

Κάπου εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι η Σιμόν Τζόνσον είναι 'φτυστή' ο πατέρας της. Το πρόσωπο, το βλέμμα, η αίσθηση ότι έχεις απέναντι σου έναν αγαθό γίγαντα. Η νέα γενιά θα έχει τον δικό της 'βράχο' και θα είναι κορίτσι. Γιατί όχι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK