Ο Pedrosa των...τεσσάρων τροχών

Την περασμένη Δευτέρα (24/10) ο Dani Pedrosa έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον φίλαθλο κόσμο της Βαρκελώνης για την κατάκτηση του τίτλου στα 250cc του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλετών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τρεις ημέρες αργότερα ο 20χρονος Ισπανός αναβάτης θέλησε να ζήσει την εμπειρία που προσφέρουν και οι τέσσερις τροχοί

Ο Pedrosa των...τεσσάρων τροχών
Την περασμένη Δευτέρα (24/10) ο Dani Pedrosa έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον φίλαθλο κόσμο της Βαρκελώνης για την κατάκτηση του τίτλου στα 250cc του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλετών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τρεις ημέρες αργότερα ο 20χρονος Ισπανός αναβάτης θέλησε να ζήσει την εμπειρία που προσφέρουν και οι τέσσερις τροχοί, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία του shakedown του προτελευταίου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι που διεξάγεται στην Καταλονία.

O Pedrosa έκατσε στη θέση του συνοδηγούστο αυτοκίνητο του συμπατριώτη του, Dani Sola και έδειξε να το διασκεδάζει. Ο Ισπανός αναβάτης θα έχει την τύχη να αποθεωθεί εκ νέου από τους συμπατριώτες του στον τελευταίο αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στην πίστα "Ricardo Tormo" της Βαλένθια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK