Ο μαχητής που σήκωσε στον αέρα τον Σακίλ Ο' Νιλ

O Φράνσις Ενγκανού μπορεί να σηκώσει με το ένα χέρι τον Σακίλ Ο' Νιλ με τρομακτική άνεση. Η φυσική κατάστασή του δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Ο Φράνσις Ενγκανού σε αναμέτρηση με τον Άλιστερ Όβεριμ, για το UFC 218
Ο Φράνσις Ενγκανού σε αναμέτρηση με τον Άλιστερ Όβεριμ, για το UFC 218 AP PHOTO/JOSE SUAREZ

Το 'Shaq Life' δεν έχει καμία σχέση με το 'Last Dance' αλλά σίγουρα έχει τις διασκεδαστικές στιγμές του. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού καναλιού TNT, που ακολουθεί τον Σακίλ Ο' Νιλ στην καθημερινότητά του ως βετεράνος μπασκετμπολίστας και νυν επιχειρηματίας και φυσικά δεν λείπουν οι άπειρες συναντήσεις με νυν και πρώην αθλητές, αλλά κι οι σπινθηροβόλοι διάλογοι για τη θρυλική εποχή του στο NBA. Η συνάντησή του με τον Καμερουνέζο σταρ του UFC, Φράνσις Ενγκανού, ήταν ένα από τα highlights των πρώτων επεισοδίων.

Ο 33χρονος μαχητής, που φημίζεται για τα δυνατά χτυπήματά του και σε μικρή ηλικία εργαζόταν ως φορτωτής σε ορυχεία άμμου, κατάφερε να σηκώσει στον αέρα τον Ο' Νιλ, με εξωπραγματική άνεση. Ο ίδιος ο πρώην σέντερ των Μάτζικ και των Λέικερς εντυπωσιάστηκε από τη δύναμη του Ενγκανού και ομολόγησε: "Είναι η πρώτη φορά που κάποιος με σηκώνει στον αέρα!" Προηγουμένως, ο Ενγκανού είχε σχολιάσει στο Instagram: "Δεν ήσουν τόσο βαρύς όσο πίστευα. Γι'' αυτό μάλλον 'πέταγες' στα παρκέ".

Πρόσφατα, ο Ενγκανού πρότεινε ανοικτά στον The Rock να προπονηθούν παρέα στο ρινγκ, ώστε να καταφέρει να διατηρήσει τη φυσική κατάστασή του. Ο wrestler/ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Φοβάται;

News 24/7

24MEDIA NETWORK