Ο Rock επιστρέφει στο wrestling -με έναν αστερίσκο

Ο Ντουέιν Τζόνσον ετοιμάζεται να δημιουργήσει φρέσκια wrestling μυθοπλασία, αν και ο ίδιος μπορεί να μην πατήσει καν το πόδι του σε ρινγκ.

Ο Rock κοιτάζει κατάματα τον Triple H κατά τη διάρκεια του WrestleMania 31 event που έγινε στις 29 Μαρτίου 2015 στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια
Ο Rock κοιτάζει κατάματα τον Triple H κατά τη διάρκεια του WrestleMania 31 event που έγινε στις 29 Μαρτίου 2015 στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια AP IMAGES/DON FERIA

O Rock είναι μια από τις πιο ευχάριστες και φωτεινές celebrity παρουσίες στο instagram. Ο βετεράνος wrestler και νυν ηθοποιός αρέσκεται στο να επιλέγει ερωτήσεις θαυμαστών του ως βάση για να δημιουργήσει post, στα οποία διηγείται μακροσκελείς, σουρεαλιστικές ιστορίες από την πορεία του στα ρινγκ και στους αγωνιστικούς χώρους. Για παράδειγμα, πρόσφατα μάς ταξίδεψε μέχρι τη Χονονουλού για να διηγηθεί την ιστορία του αγαπημένου αγώνα του από την πολύχρονη διαδρομή στον χώρο του wrestling. Στο πρόσφατο παρελθόν, έχει μυήσει και την κόρη του στον κόσμο της θεατρικής πάλης. Επίσης, η ιστορία της αναμέτρησης του με τον Χαλκ Χόγκαν είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο που μόνο εκείνος θα μπορούσε να το διηγηθεί.

Ο Rock είναι ένα κράμα αθλητή με σμιλεμένο μέσα σε άπειρες προπονήσεις σώμα που θυμίζει ανθρωπόμορφο cyborg και μικρού παιδιού που ενθουσιάζεται πανεύκολα και ακόμα πιο εύκολα μαρτυρά τις προθέσεις και τις επιθυμίες του. Ήταν στο instagram και πάλι, όταν εξομολογήθηκε πως είναι 'πιθανό' να επιστρέψει για ακόμα έναν αγώνα, κόντρα στον Ρόμαν Ρέινς, σε μια μονομαχία που αν τελικά συμβεί, θα είναι το εμπορικό γεγονός της χρονιάς, ίσως και της δεκαετίας.

Συγκεκριμένα, είπε: "Είμαι πάντα ανοικτός στην επιστροφή μου κι αυτή είναι η ομορφιά του επαγγελματικού wrestling. Υπάρχει μια προσαρμοστικότητα του θεσμού και ποτέ δεν μπορείς να πεις 'όχι' στο pro wrestling. Ποτέ δεν μπορείς να πεις 'ποτέ' στον Βινς ΜακΜάχον, ο οποίος έχει υπάρξει μέντοράς μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, φίλος και πρόσωπο εμπιστοσύνης. Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο χώρος της αναμέτρησης να είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει το επιχειρηματικό μοντέλο να είναι το κατάλληλο. Είμαι πολύ κοντά με τον Ρόμαν, είμαστε σαν οικογένεια. Θα το δούμε".

Ίσως το παραπάνω να ακούγεται σαν ένα σχέδιο με εμπόδια, που θα χρειαστούν παχιά 'πορτοφόλια' για να ανοίξει ο δρόμος προς την ενεργοποίησή του. Όμως η επιστροφή του Rock στο wrestling έχει ξεκινήσει ήδη με ένα λίγο διαφορετικό τρόπο. Με τη συνεργασία των Ντάνι Γκαρσία (πρώην μάνατζερ και σύζυγός του), Άιζα Ρέι, ο Ντουέιν Τζόνσον συμφώνησε να συμμετάσχει στην οργάνωση παραγωγής μιας σειράς με τίτλο 'TRE CNT' (TRE COUNT), για το τηλεοπτικό κανάλι HBO. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η σειρά θα περιγράφει την ιστορία του Κάσιους Τζόουνς, ενός λιμενεργάτη με πάθος για το wrestling που κληρονομεί μια περιουσία από την οικογένειά του και αποφασίζει να τα επενδύσει στη μεγάλη αγάπη του, δημιουργώντας το δικό του εναλλακτικό wrestling brand στην περιοχή του Θερντ Γουόρντ στο Χιούστον. Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας αυτού του φιλόδοξου τηλεοπτικού project.

Στοιχηματίζουμε τα πάντα σε μια γκεστ εμφάνιση του Rock στην εν λόγω σειρά. Άλλωστε, παραγωγός της θα είναι και το ρινγκ θα είναι εκεί. Και θα τον καλεί.


News 24/7

24MEDIA NETWORK