Ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει την Μαρλίν Ότι

Ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει την Μαρλίν Ότι
Την μεγάλη «κυρία› των σπριντ και του παγκόσμιου αθλητισμού, Μέρλιν Ότι, θα τιμήσει ο ΣΕΓΑΣ κατά την διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ κλειστού στίβου «Αθήνα 2004› που θα διεξαχθεί στις 22 του μήνα στην Παιανία.

Η Τζαμαϊκανή αθλήτρια που είναι γεννημένη στις 10 Μαϊου 1960 στην πρωτεύουσα της χώρας Κίνγκστον και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα της Σλοβενίας, διανύει το 44ο έτος; της ηλικίας της και συνεχίζει να συναγωνίζεται με επιτυχία στους διεθνείς στίβους τις κατά πολύ νεότερες αντίπαλές της.

Η Μέρλιν Ότι ξεκίνησε την διεθνή καριέρα της στη Μόσχα, όταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 κατέκτησε το πρώτο της ατομικό μετάλλιο τερματίζοντας τρίτη στα 200μ. και θέλει να κλείσει την σπουδαία πορεία της στους στίβους στην Αθήνα με το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου Αυγούστου στην ελληνική πρωτεύουσα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνολικά έχει στη «συλλογή› της 34 μετάλλια από μεγάλες διοργανώσεις, 17 από τα οποία σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ από το Μάιο του 1989 έως το Μάρτιο του 1991 κέρδισε σε 73 διαδοχικούς τελικούς.

Ο ΣΕΓΑΣ θα απονείμει στην Ότι τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στον παγκόσμιο στίβο, με την ευκαιρία της συμμετοχής της (στα 60μ) στο διεθνές μίτινγκ «Αθήνα 2004›.

Στο μεταξύ, την προσεχή Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου ο ΣΕΓΑΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το διεθνές μίτινγκ στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης και κάτοχοι παγκόσμιων επιδόσεων. Η συνέντευξη θα γίνει στο ξενοδοχείο Κάραβελ της Αθήνας (12.00) στην αίθουσα "Νάουσα".

Για την καλύτερη πρόσβαση όλων των ενδιαφερομένων, που θα θελήσουν να μεταβούν την Κυριακή στην Παιανία, ο ΣΕΓΑΣ θα διαθέσει πούλμαν για την μεταφορά τους προς και από το Στάδιο.

Τα σημεία αναχώρησης είναι: Δύο πούλμαν από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, δύο από τον Σταθμό Εθνικής Αμύνης στη Λεωφόρο Μεσογείων και τρία ακόμη πούλμαν από το Ζηρίνειο στάδιο, από τον ΣΕΓΑΣ στη Λεωφόρο Συγγρού και από το Περιστέρι, το στάδιο του Ατρομήτου.

Τα πούλμαν θ΄ αναχωρήσουν στις 16.00, ενώ η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη στις 21.30. Ακόμη για τους Ελληνες και ξένους εκπροσώπους του Τύπου, θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 16.00 πούλμαν από το ξενοδοχείο Κάραβελ, ενώ η επιστροφή του από την Παιανία θα γίνει στις 22.30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK