Οι φοβερές επιστροφές της Μαρίας Σάκκαρη στα σερβίς του Νίκου Χατζηνικολάου

Προλαβαίνει να δει τις φίλες της; Ξεκουράζεται; Πηγαίνει διακοπές; Είναι τελικά ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά; Η νεαρή τενίστρια έδωσε απαντήσεις στο 'Ενώπιος Ενωπίω'.

Η Μαρία Σάκκαρη σε μια επιστροφή της σε ματς απέναντι στην Πενγκ Σουάι, τον Αύγουστο του 2019, για το US Open
Η Μαρία Σάκκαρη σε μια επιστροφή της σε ματς απέναντι στην Σουάι Πενγκ, τον Αύγουστο του 2019, για το US Open AP PHOTO/MICHAEL OWENS

O Στέφανος Τσιτσιπάς (ο σημερινός, όχι εκείνος του Μεσοπολέμου) και η Μαρία Σάκκαρη είναι τα δυο wonderkids του ελληνικού τένις, δυο αθλητές που σε κάθε τους συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά, κάνουν μικρά ή και μεγάλα βήματα μπροστά, καθώς αναρριχώνται προς την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς έχει ήδη κερδίσει την λεγόμενη 'Αγία Τριάδα του παγκόσμιου τένις' ενώ για τη Σάκκαρη είναι σαφές πως η μέρα εκείνη της διάκρισης που θα κάνει παγκοσμίως εκκωφαντικό πάταγο, δεν θα αργήσει. Η Μαρία Σάκκαρη, ως καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή 'Ενώπιος Ενωπίω' κατάφερε να πετύχει άλλη μια σημαντική 'νίκη', να κερδίσει κατά κράτος το στερεότυπο της επιτυχημένης κοπέλας που είναι είναι σε σχέση με έναν επίσης επιτυχημένο άντρα και 'φωτίζεται' μέσα από τη δική του απήχηση.

Η Μαρία μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον συναθλητή της, Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά παρά την επίμονη πολιορκία από τον έμπειρο παρουσιαστή, αρνήθηκε επίμονα τις φήμες περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους, τονίζοντας πόσο ανυπομονεί για την συνάντηση τους στους μεικτούς αγώνες, στην Ολυμπιάδα του 2020. Ο ορισμός του επικοινωνιακού match point από τη νεαρή τενίστρια, που μίλησε αυθόρμητα και απλά για την συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Επιπλέον, στο στούντιο βρέθηκε και η μητέρα της, και παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τένις, Αγγελική Κανελλοπούλου, ενώ η κάμερα της εκπομπής είχε εξασφαλίσει συνεντεύξεις και με τις τέσσερις καλύτερες φίλες της, τις οποίες, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα, η Μαρία φροντίζει να βλέπει σε κάθε ευκαιρία. Αγαπημένος της καλοκαιρινός προορισμός; Η Σύρος, κι ας μην έχει καμία σχέση με το νησί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK