Οι Ιάπωνες θέλουν να ανάψουν τη φλόγα με ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Θυμάστε την ταινία Χάρι Πότερ όπου ο παιδικός ήρωας οδηγούσε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο; Αυτή την ιδέα θέλουν να αναβιώσουν οι Ιάπωνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και εν μέρει τα έχουν καταφέρει (VIDEO)!

Οι Ιάπωνες θέλουν να ανάψουν τη φλόγα με ιπτάμενο αυτοκίνητο!
tokyo car

Σε λιγότερο από τρεισήμισι χρόνια το Τόκιο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν λεπτομέρειες για την τελετή έναρξης.

Φυσικά πήραμε μία μικρή γεύση στην τελετή λήξης των αγώνων της Βραζιλίας, όταν ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας εμφανίστηκε ντυμένος αλά... Super Mario και βγαίνοντας από έναν πράσινο σωλήνα.

Αν νομίζατε πως αυτό είναι το μόνο παράξενο που θα δούμε το 2020, μάλλον έχετε μικρή φαντασία και αυτό γιατί οι Ιάπωνες ετοιμάζονται να αναβιώσουν τον... Χάρι Πότερ!

Σύμφωνα με το Sports Illustrated, η κυβέρνηση της χώρας έχει αναθέσει σε εταιρία την κατασκευή αυτοκινήτου που θα έχει τη δυνατότητα να πετάξει! Ναι, να πετάξει.

Στόχος είναι να κάνει αρχικά το γύρο του σταδίου και στη συνέχεια να ανυψωθεί, χωρίς κάποια βοήθεια, για να ανάψει τη φλόγα.

Μέχρι στιγμής οι Ιάπωνες έχουν κατορθώσει να πετάξουν το όχημα μήκους 3 μέτρων και πλάτους 1,3 για 8 δευτερόλεπτα μόνο, αλλά μέχρι το 2020 ελπίζουν πως θα καταφέρουν να μείνει στον αέρα για περισσότερο από ένα λεπτό.

24MEDIA NETWORK