Οι μεταγραφικές κινήσεις

Κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Ολυμπιακός, αφού έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προβεί σε πολλές κινήσεις, ενώ αντίθετα στην ΑΕΚ τα πάντα είναι ρευστά.

Οι μεταγραφικές κινήσεις

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός: Κάποιες μικρές πινελιές έχουν απομείνει στο Γιάννη Νικολάκη για να ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας του για την επόμενη περίοδο. Οι θέσεις των κεντρικών έχουν καλυφθεί από τις Γιώτα, Λαμπρούση και Κωνσταντινίδου, στην πάσα θα βρίσκονται οι Χριστοδούλου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και η Τέζα. Στις ακραίες υπάρχουν η Κοσμά, η Κωνσταντίνου και ως τέτοια μπορεί να θεωρηθεί και η Στεπανένκο η οποία μπορεί να παίξει και ως διαγώνια.

Συμβόλαιο έχει και η Αρέτα Κονόμι η οποία θα παραμείνει και εκείνη στην ομάδα. Έτσι, σίγουρα θα αποκτηθεί ακόμα μία ξένη η οποία θα αγωνίζεται είτε ως ακραία είτε ως διαγώνια (ανάλογα με το που θα παίξει η Στεπανένκο), αλλά και μια Ελληνίδα ως τέταρτη ακραία.

ΑΕΚ: Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση είναι η ΑΕΚ. Οι διοικητικές εξελίξεις στο τμήμα είναι ραγδαίες αφού η Φένια Παπαγεωργίου αποχώρησε όπως και οι Κούτας και Παπαδημητρίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο έχουν μόνο η Τοτσίδου και η Λαδένη με τις υπόλοιπες παίκτριες να έχουν μπει στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Ο Μένιος Ρουμελιώτης διέψευσε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα περιμένοντας και εκείνος τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Παναθηναϊκός: Τον βασικό του κορμό έχει κρατήσει στην ομάδα ο Παναθηναϊκός κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα των ανθρώπων του συλλόγου. Τσίμα, Καββαδία, Γκούζου, Μερτέκη ανανέωσαν, ενώ στο Τριφύλλι θα παραμείνει και η Βασιλαντωνάκη που έχει ήδη ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Στο μεταγραφικό παζάρι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την Εύη Χρήστου, ενώ επαφές υπάρχουν και με την Πέννυ Ρόγκα. Πράσινη πρέπει να θεωρείται και η Ναταλία Μεταξά η οποία θα συμπληρώσει τις θέσεις των κεντρικών. Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό αν ολοκληρωθούν θετικά όλες οι υποθέσεις θα απομένει η απόκτηση δύο πασαδόρων, αφού πέρα από τη Μιλοβάνοβιτς αποχώρησε και η Αντουβά η οποία επέστρεψε στον Αστέρα Αγίου Δημητριού.

Ηρακλής: Η τελευταία να κλείσει την πόρτα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει η κατάσταση στον Ηρακλή μόνο καλή δεν είναι αφού τα πάντα είναι στον αέρα. Οι Ελένη Κωνσταντινίδου, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Όλγα Στράντζαλη, Μαριαλένα Αρτακιανού ήδη έχουν κουνίσει μαντήλι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Ηλιούπολη: Στην ομάδα της Ηλιούπολης έχουμε τρεις ανανεώσεις. Ο λόγος για την ακραία Γεωργία Μπόκα, την κεντρική Αναστασία Μαρκοπούλου και την ακραία Μάρθα Κούρδογλου. Είναι φανερό ότι σκοπός της διοίκησης είναι να κρατήσει τον περσινό κορμό και με της κατάλληλες προσθήκες να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική στην κορυφαία κατηγορία.

A.O. Θήρας: Η ομάδα της Σαντορίνης έχει μπει πάρα πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Κράτησε τις Νίκη Μουντάκη, Ιωσηφίνα και Μαριάννα Ψυλλάκη, ενώ απέκτησε την Ράντι Τένεβα και τη Μαριαλένα Αρτακιανού. Μάλιστα, έχουμε και συνέχεια αφού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης στην Τσοχατζή, ενώ θα γίνουν και άλλες κινήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK