"Οι οπαδοί μπήκαν για να συγχαρούν"

Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα περί εισβολής και απειλητικής διάθεσης οπαδών εις βάρος παικτών του Παναθηναϊκού, μετά το δεύτερο ημιτελικό στη Θεσσαλονίκη.

"Οι οπαδοί μπήκαν για να συγχαρούν"

Σε αυτήν ανέφερε πως " με αφορμή κάποια δημοσιεύματα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ οφείλει να επισημάνει τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεως και δημιουργία κλίματος ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν.

Πρώτον συγχαίρει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την κόσμια συμπεριφορά του. Για δύο ημέρες οι φίλοι της ομάδας κάθε ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena και στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδας μας.

Για μία ακόμα φορά είδαμε στις κερκίδες του γηπέδου οικογένειες με μικρά παιδιά κάτι που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Μετά και το τέλος του αγώνα μικρή μερίδα φίλων της ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρούν την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη για την ισοφάριση της στη σειρά των πλέι οφ κάτι που επιβεβαιώνεται και από το video (https://youtu.be/qeSVn-GHDSQ) που έχει στη διάθεση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αλλά και από τις συμπληρωματικές εκθέσεις των αρμόδιων οργάνων.

Τέλος η διοίκηση του ΤΑΠ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο για τα τρία σερί παιχνίδια που έλαβαν χώρα στο PAOK Sports Arena".

News 24/7

24MEDIA NETWORK