Ομάδα εργασίας για τον έλεγχο των ανωνύμων εταιριών

Με θέμα την εφαρμογή του ισχύοντος νομικού πλαισίου από τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες έγινε τη Δευτέρα η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον γεν.γραμματέα Εμπορίου.

Ομάδα εργασίας για τον έλεγχο των ανωνύμων εταιριών
INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να "τρέξουν" ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος των ΠΑΕ/ΚΑΕ και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τον Αντώνη Παπαδεράκη να συσταθεί από κοινού ομάδα εργασίας, η οποία θα έχει διπλό στόχο: αφενός μεν να ξεδιαλύνει πώς έχει μέχρι τώρα η κατάσταση αφετέρου δε να καταθέσει προτάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των νόμων.

Συγχαρητήρια στη Γυμναστική

Εν τω μεταξύ, συγχαρητήρια επιστολή στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία απέστειλε ο υφυπουργός. Σε αυτήν ανέφερε: " Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά γεμίσατε χαρά και περηφάνια όλους τους Έλληνες. Η συγκομιδή δύο μεταλλίων, ενός χρυσού και ενός χάλκινου, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, από τους Λευτέρη Πετρούνια και Βλάση Μάρα αντίστοιχα, αλλά και η 5η θέση της Βάσως Μιλλιούση, αποδεικνύουν περίτρανα την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται τόσο από τους αθλητές και τους προπονητές τους, όσο και από την Ομοσπονδία.

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Λευτέρης Πετρούνιας μας χάρισε δύο μετάλλια. Το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το χρυσό στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το 8ο ευρωπαϊκό μετάλλιο στην καριέρα του, γεγονός που αποδεικνύει ότι με επιμονή και υπομονή μπορείς όχι μόνο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς σε αυτήν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς και παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρνουν να κρατούν την ελληνική σημαία ψηλά.

Η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο πάντα της δημοσιονομικής πολιτικής.

Και πάλι συγχαρητήρια και σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε να μας προσφέρετε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον".

24MEDIA NETWORK