Όπεν Μπαλί: Πάνε για το χάλκινο τα κορίτσια

Όπεν Μπαλί: Πάνε για το χάλκινο τα κορίτσια

Κοντά σε μία ακόμη επιτυχία βρίσκονται οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες στο Όπεν του Μπαλί επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις μετά την κακή παρένθεση της Αθήνας και φλερτάρουν με το χάλκινο μετάλλιο.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος (Νο4 στο ταμπλό) εκμεταλλεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου (17/09) την δεύτερη ευκαιρία που είχαν για διάκριση μέσω του ταμπλό των ηττημένων και πέρασαν στα ημιτελικά μετά την εκπληκτική εμφάνιση και τη νίκη επί των Αμερικανίδων Μέισον/Κέισι (Νο27) με 2-0 σετ (21-12, 21-16). Στον αγώνα όμως με φόντο τον τελικό έπεσαν πάνω στις Βραζιλιάνες Αντριάνα Μπεχάρ/Σέλντα (Νο2), γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 (14-21, 15-21). Έτσι την Κυριακή (18/09) θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στις Βραζιλιάνες Άνα Πάουλα/Μπάρος (Νο6).

« Η επιτυχία των κοριτσιών είναι μεγάλη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του μικρού τελικού και αυτό γιατί πάλι μία ελληνική ομάδα βρίσκεται μαζί με τρεις βραζιλιάνικες στην τετράδα ενός τουρνουά » δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK