Πάει Λονδίνο η Στεφανίδη

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Νεανίδων έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,51 που της δίνει και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Πάει Λονδίνο η Στεφανίδη

Η αγωνιστική άνοδος της Κατερίνας Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης), επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, στο Λίβερμορ της Καλιφόρνια. Η ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ, αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, πήρε μέρος σε αγώνα που έγινε με αφορμή τα αμερικανικά τράιαλς και με άλμα στα 4,51 μ., έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Παράλληλα βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ Νέων, το οποίο ήταν 4,48 μ. και το είχε πετύχει σε αγώνες στις ΗΠΑ, ενώ έγινε η τρίτη ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα. Μετά τα 4,51 μ., η Στεφανίδη δοκίμασε στα 4,61 μ., δίχως όμως επιτυχία. Παρόλα αυτά έδειξε πως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι κυνηγήσει να πλασαριστεί ανάμεσα στις κορυφαίες του αγωνίσματος.

Ετσι η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες θα εκπροσωπηθεί από τρεις αθλήτριες, καθώς το όριο έχουν και οι Κυριακοπούλου και Λεδάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK