Παγκόσμιο Ρυθμικής: Πέμπτο στο σύνθετο το ανσάμπλ

Παγκόσμιο Ρυθμικής: Πέμπτο στο σύνθετο το ανσάμπλ

Η Εθνική μας ομάδα του ανσάμπλ μπορεί να κατέβηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής του Μπακού ανανεωμένη κατά 4/6, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει την 5η θέση στον τελικό του σύνθετου.

Η ελληνική ομάδα, με τις νέες Ντώνα, Μιχτάρη, Νικολαΐδου, Πηλιάκη με τις παλιές Κάκιου και Ευθυμίου, συγκέντρωσε 24.950 βαθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι τα προγνωστικά που την ήθελαν μέσα στις κορυφαίες του κόσμου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με 29.725β., το ασημένιο η Ιταλία με 28.725β. και το χάλκινο η Λευκορωσία με 28.275β.

Οι επιτυχίες πάντως δεν σταματούν εκεί για τα κορίτσια του ανσάμπλ, καθώς εξασφάλισαν την πρόκριση για τον τελικό των οργάνων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (09/10). Στο πρόγραμμα με τα στεφάνια και τις κορίνες βαθμολογήθηκαν με 13.725 και με 11.765 στις κορδέλες, στις οποίες πάντως θα μπορούσαν να είχαν υψηλότερη βαθμολογία αν δεν έκαναν δύο λάθη.

« Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, το ανανεωμένο ελληνικό ανσάμπλ κατάφερε να βρίσκεται και πάλι μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου » δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK