Πανταλέων και Ανδρεόπουλο εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Ο Σωτήρης Πανταλέων και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος βρίσκονται σε επαφές με το βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κώστας Αρσενιάδης μπήκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών του Φοίνικα.

Πανταλέων και Ανδρεόπουλο εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα είχαμε τις τελευταίες ώρες στο χώρο του ανδρικού βόλεϊ. Πέρα από την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρνιτς, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που προχωρούν και θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται η περίπτωση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τον πάγκο της ομάδας.

Οι άνθρωποι του τμήματος μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλμαζίδη έψαχναν τον κατάλληλο για να τον διαδεχτεί στο τιμόνι της ομάδας. Το διαζύγιο του Ανδρεόπουλου με τον Φοίνικα Σύρου άλλαξε τα δεδομένα και τον πρόσθεσε αυτόματα στη λίστα των υποψήφιων.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Φοίνικα και ήδη υπάρχουν επαφές, αλλά όχι οριστική συμφωνία. Πάντως η υπόθεση φέρεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα οι πράσινοι προχωρούν ακόμα μία περίπτωση η οποία είναι αυτή του Σωτήρη Πανταλέων. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε δεχτεί κρούση τόσο από τον Φοίνικα Σύρου ( τον ήθελε ο Ανδρεόπουλος) όσο και από άλλες ομάδες της Α1.

Η περίπτωση του αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται ο Ανδρεόπουλος με τον Πανταλέων να βρεθούν τελικά στον Παναθηναϊκό και όχι στον Φοίνικα.

Αρσενιάδης ο εκλεκτός

Εξελίξεις είχαμε και στο κομμάτι του προπονητή στον Φοίνικα Σύρου. Η μη εκλογή του Νίκου Χιωτάκη στο Δήμο Κηφισιά δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του ΑΟΚ.

Αυτά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Φοίνικας για να κάνει κάτοικο Σύρου τον Κώστα Αρσενιάδη. Η περίπτωση του έμπειρου κόουτς σίγουρα ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Φοίνικα οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τον διάδοχο του Ανδρεόπουλου.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να έχουμε το προσεχές διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK