Παραίτηση Ιωαννίδη από τη διαμάχη με Ολυμπιακό

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έλαβε απόφαση επί του αιτήματος του Γιάννη Ιωαννίδη να καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις οφειλές του συλλόγου προς το πρόσωπό του, καθώς ο "ξανθός" αποφάσισε εκ νέου να παραιτηθεί της αίτησής του.

Παραίτηση Ιωαννίδη από τη διαμάχη με Ολυμπιακό

Αρκετά χρόνια κρατάει η υπόθεση της προσφυγής του Γιάννη Ιωαννίδη κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για οφειλές (ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) που αφορούν τη δεύτερη περίοδο της θητείας του στο λιμάνι (1999-2000).

Ο "ξανθός" που έχει δικαιωθεί στα δικαστήρια αλλά ο Ολυμπιακός δεν του έδινε τα χρήματα, ζητούσε να τα εισπράξει μέσω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του συλλόγου, μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από το αρχικό του αίτημα ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξης, καθώς είχε αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού όπου και ανήκει ουσιαστικά η ΕΕΑ.

Ο "ξανθός" επανήλθε στις 7 Απριλίου 2014 με νέα αίτηση κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά τελικά παραιτήθηκε εκ νέου από τις αξιώσεις του, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 17/6 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ στην τελευταία της συνεδρίαση:

1. Αίτηση του προπονητή Ιωάννη Ιωαννίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από το αίτημα της αίτησης.

2. Αίτηση του τρίτου Γεωργίου Ζελελίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908: ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-06-14.

3. Αίτηση του αθλητή Δημητρίου Αράπη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Αίτηση του προπονητή Ευθύμιου Γεωργούλη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ 2013: ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-06-14.

News 24/7

24MEDIA NETWORK