Πίστη για νίκη στο στρατόπεδο των Flyers

Πίστη για νίκη στο στρατόπεδο των Flyers
Οι Philadelphia Flyers μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απο τους New York Rangers, θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν στον δεύτερο αγώνα της σεζόν, όπου υποδέχονται την ομάδα του Martin Brodeur και τους New Jersey Devils. Οι Devils, προέρχονται απο τον περίπατο της Τετάρτης επί των Pittsburgh Penguins και του Sidney Crosby με 5-1. Οι Devils και οι Flyers θα συγκρουστούν και το Σάββατο το βράδυ στο στάδιο Meadowlands.

Οι γηπεδούχοι ευελπιστούν να ανακάμψουν απόψε, αφού ο Jaromir Jarg χάλασε το νετμπούτο του Peter Forsberg με την φανέλα των Flyers. Την σεζόν 2003-04, οι Flyers είχαν σημειώσει 3 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία με αντίπαλο τους Devils, ενώ απέκλεισαν τον Brodeur και την παρέα του απο το πρώτα κιόλας γύρο των πλει-οφς. Στην λίστα των τραυματιών παραμένουν ο Sami Kapanen, ο Freddy Meyer, και Ryan Ready για τους Flyers, ενώ για τους Devils ο Patrick Elias.

Φιλόδοξοι οι Sharks

Τα εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίζονται για τους San Jose Sharks, όπου θα ταξιδέψουν στο United Centre για να αντιμετωπίσουν τους Chicago Blackhawcks. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Sharks ξεκίνησαν με ήττα, 3-2, απο τους Nashville Predators.Σε 14 πρεμιέρες μετρούν 2 νίκες, 10 ήττες και 2 ισοπαλίες. Το Σάββατο το βράδυ θα αντιμετωπίσουν τους St Louis Blues εκτός έδρας, ενώ την προσεχή Πέμπτη θα υποδεχθούν στο γήπεδο τους, τους Columbus Blue Jackets.

Απο την άλλη, το Chicago προέρχεται και αυτό απο αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα απο τους Anaheim Mighty Ducks με 5-3. Το 2004, οι Sharks είχαν πάρει το πάνω χέρι απο τους Blackhawcks κερδιζοντάς τους δυο φορές, εκτός έδρας. Ωστόσο η παρουσία φέτος του Ρώσου Nikolai Khabibulin στην εστία του Chicago, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Στην λίστα των τραυματιών παραμένουν ο Scott Parker για τους Sharks, ενώ οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Με τον αέρα του πρωταθλητή οι Lighting

Για το απόλυτο 2/2 πάνε οι πρωταθλητές του χόκει το 2004, Tampa Bay Lighting, στον αποψινό αγώνα με τους Florida Panthers εκτός έδρας. Ο Prospal ήταν ο ηγέτης των Lighting, με 1 γκολ και 2 ασίστς στην νίκη της πρεμιέρας με αντίπαλο τους Carolina Hurricanes στο St Pete Times Forum.

Οι πρωταθλητές θα στηριχθούν στο τρίο Lecavallier-Richards-Boyle, ενώ ο Grahame που αντικατέστησε επάξια τον Khabibulin φαίνεται οτι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στο νέο του περιβάλλον. Για τους Panthers, ο Horton οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη τους επιτυχία την φετινή σεζόν με την νίκη με 2-0 επί των Atlanta Thrashers. Οι δυο ομάδες θα δώσουν back-to-back παιχνίδια, καθώς θα αναμετρηθούν στην Tampa το Σάββατο. Οι Lighting σημείωσαν 3 νίκες , ενώ είχαν 2 ήττες και 1 ισοπαλία με αντίπαλο την ομάδα της Florida.

News 24/7

24MEDIA NETWORK