Ποινών συνέχεια για Hamilton

Η προσπάθεια της Mercedes AMG Petronas να εκμεταλλευτεί προς όφελός της το αναγκαίο κακό χρήσης μονάδας ισχύος πέραν του ορίου των πέντε, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ποινών συνέχεια για Hamilton

Οι Γερμανοί ερμηνεύουν έξυπνα τους κανονισμούς και δεδομένου πως ο Lewis Hamilton θα πρέπει να εκκινήσει από την ουρά του grid, κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες αλλαγές αφού έτσι θα εξασφαλίσουν νέα μέρη με τα οποία μπορεί να βγάλουν τη σεζόν χωρίς περαιτέρω ποινές! Άλλωστε, τι 20, τι… 55 θέσεις ποινής; Πάλι τελευταίος θα εκκινήσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μετά λοιπόν τις αλλαγές που έγιναν ενόψει FP1 και εκείνες που ακολούθησαν ενόψει FP2, ο Βρετανός φόρεσε ξανά νέα μέρη ενόψει FP3, που ισοδυναμούσαν με επιπλέον 25 θέσεις ποινής. Συγκεκριμένα, έβαλε στη W07 Hybrid του τον έκτο κινητήρα εξωτερικής καύσης, τον έκτο μεγάλο ηλεκτροκινητήρα (MGU-K), τον όγδοο μικρός ηλεκτροκινητήρας (MGU-H) και το όγδοο τούρμπο.

Μένει να δούμε αν στη γερμανική ομάδα θα το… φτάσουν στα άκρα, επιδιώκοντας να πάρουν τώρα και την ποινή με την οποία κινδυνεύει βάσει επιπλήξεων!

Ο Hamilton έχει ήδη δύο και η τρίτη θα φέρει ποινή δέκα θέσεων στο grid. Βέβαια στη Formula 1 δεν είναι τόσο εύκολο όσο στο ποδόσφαιρο, με μία κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση. Πρέπει να είναι παράπτωμα εντός πίστας και εκεί οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK