Που είναι ο Σουγκλάκος οεο;

Που είναι ο Σουγκλάκος οεο;
Αν κουράστηκες να ακούς τις φωνές της μάνας σου, επειδή αποχαυνώνεσαι παρακολουθώντας ανθρώπινα θηρία να παλεύουν μέσα σε ρινγκ... Αν θέλεις να καθησυχάσεις τον πατέρα σου, που ανησυχεί επειδή γουστάρεις να βλέπεις ιδρωμένους, βασταγερούς και «σφίχτερ» τύπους να κάνουν κωλοτούμπες… Αν θέλεις να βρεις τρόπο να απαντήσεις στον φίλο σου που σε απαξιώνει επειδή παρακολουθείς αυτό το ΨΕΜΑ… Τότε συνέχισε να διαβάζεις

WWE λοιπόν!!! Παλιότερα WWF. Μερικοί το γνωρίζουν ως SmackDown και RAW. Άλλοι προτιμούν να το λένε κατς. Ο Λιακόπουλος θα το ονόμαζε πάλη των βαρβάρων. Εμείς το ονομάζουμε Αμερικανική πάλη και contra στους δύσπιστους θα το παρακολουθούμε από κοντά. Στενός κορσές!

Το πιο αληθινό ψέμα στην ιστορία του αθλητισμού. Το Ελ Ντοράντο του θεάματος. Αυτό που παρότι γνωρίζουμε ότι είναι στημένο, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μερικές φορές… Χτυπάνε στα αλήθεια; Το αίμα είναι real; Βγάζουν λεφτά από αυτό; Τους βλέπει ο κόσμος;

Απαντήσεις… Ναι, χτυπάνε. Αληθινό πλέον. Χρήμα με ουρά. Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και τηλεθεατές.

Υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις όμως. Πού το βλέπουμε; Πώς το βλέπουμε; Πού βρίσκω προϊόντα; Γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Τι απέγινε ο Hulk Hogan; Πού είναι ο Σουγκλάκος οέο; Πώς μαθαίνω όλα τα νέα; Για την τελευταία ερώτηση η απάντηση είναι contra.gr. Οι υπόλοιπες απαντήσεις μετά το κλικ στην κατηγορία WWE.

Αν πάλι το θέαμα (και όχι σπορ) δεν ταιριάζει στην αισθητική σας, σας προσκαλούμε για ένα test drive. Έτσι για αλλαγή από τον καθαρό, διαφανή και κρυστάλλινο κόσμο του ποδοσφαίρου!!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK