Πού να έπαιζε και καλά δηλαδή...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει από την Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή επικρατώντας του αντιπάλου του εντυπωσιακά με 2-1 σετ. Ο νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης, μάλιστα, υποστήριξε ότι ο Έλληνας τενίστας δεν έπαιξε καλά απέναντι του...

Πού να έπαιζε και καλά δηλαδή...

Δηλαδή όταν θα παίζει καλά τι είναι ικανός να κάνει;

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ γνώρισε την ήττα με ανατροπή από τον Στέφανο Τσιτσιπά και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε στις κάμερες πως ο Έλληνας τενίστας δεν έπαιξε καλά: " Είμαι πολύ ειλικρινής απέναντί σας. Πάντα λέω (καλά λόγια) όταν ο αντίπαλος παίζει καλύτερα. Είμαι ένας από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους στο τουρνουά. Ήταν ένα θλιβερό ματς. Δεν νομίζω πως (ο Τσιτσιπάς) έπαιξε καλά..."

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει από τον Ζβέρεφ 6-3 και 5-3, όμως κατάφερε να φέρει... τούμπα τον αγώνα, επικρατώντας τελικά με 2-1 σετ. Με αυτή του την επιτυχία ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Rogers Cup, δηλώνοντας πως δεν έχει ιδέα πώς τα κατάφερε:

" Κυριολεκτικά, ζω το όνειρο.

Είχα μια εκπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα, στο Τορόντο, έχω άλλη μια εδώ. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα, που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ (6-7, 6-3, 6-3 κι αυτόν με ανατροπή).

Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον ημιτελικό. Παίζω καλό τένις, έχω πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον..."

Το επόμενο παιχνίδι του Έλληνα θριαμβευτή είναι με τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Άντερσον απόψε μετά τις 22:00. Τον συγκεκριμένο τενίστα ο Τσιτσιπάς τον είχε αντιμετωπίσει άλλη μία φορά, φέτος, στο χωμάτινο τουρνουά του Εστορίλ. Στο παιχνίδι εκείνο ο "Tsitsifast" επικράτησε 2-1 σετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK