Πρώην τενίστας ξεπέρασε κατά πολύ τον Ρονάλντο

Η περιουσία του έχει «πατήσει» το δισεκατομμύριο.

Portugal's Cristiano Ronaldo walks to his team bench at the beginning of the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Portugal's Cristiano Ronaldo walks to his team bench at the beginning of the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, το οποίο φαίνεται πως θα του αποφέρει 410 εκατομμύρια λίρες, θα ήταν αρκετό για να τον καταστήσει τον πλουσιότερο αθλητή όλων των εποχών.

Ωστόσο, η επιτυχία του δισεκατομμυριούχου πλέον πρώην αστέρα του τένις δείχνει ότι ο Πορτογάλος έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να διεκδικήσει αυτό το στέμμα.

Ο παλαίμαχος τενίστας είναι Ιόν Τσιριάκ, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις το 1979, έχει συγκεντρώσει προσωπική περιουσία 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών.

Παρότι όμως θα εκτιμούσε κάποιος ότι σημαντικό μέρος της περιουσίας προήλθε από το τένις, η αλήθεια είναι πολύ μακριά από αυτό.

Έχοντας βγάλει μόνο περίπου 200.000 λίρες από το τένις, με την καλύτερη θέση του στο Grand Slam να είναι ο ημιτελικός του Wimbledon τη δεκαετία του 1970, ο Ρουμάνος θα προχωρούσε μετέπειτα ζωή του σε μια σειρά από τεράστιες επενδύσεις με το αρχικό κεφάλαιο που αποταμίευσε.

Διαβάστε περισσότερα

Ντέκο: Η επανάσταση του Γκουαρντιόλα στην Μπάρτσα ήταν ένα ψέμα

Πλήγμα για Γιουνάιτεντ, 2 μήνες εκτός ο Λισάντρο Μαρτίνες

News 24/7

24MEDIA NETWORK