Προκρ. Ευρωπαϊκού (Γ): Πρώτη νίκη στο φινάλε

Με νίκη που δεν ήταν όμως αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αφού ήταν η μοναδική της στον Β΄ προκριματικό όμιλο, ολοκλήρωσε την Κυριακή (27/11) την παρουσία της στο Λάγκος της Πορτογαλίας η Εθνική μας ομάδα γυναικών.

Προκρ. Ευρωπαϊκού (Γ): Πρώτη νίκη στο φινάλε

Με νίκη που δεν ήταν όμως αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αφού ήταν η μοναδική της στον Β΄ προκριματικό όμιλο, ολοκλήρωσε την Κυριακή (27/11) την παρουσία της στο Λάγκος της Πορτογαλίας η Εθνική μας ομάδα γυναικών. Με τις πιο έμπειρες διεθνείς να αναλαμβάνουν δράση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Φινλανδίας με 29-27.

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 10-10, 17-12, 20-16, 25-21, 29-27.

Ελλάδα: Βυζέλη, Χαλκίδου, Γιούπη 1, Γεώργιου 1, Γιουρούκη , Μαυρογιώργη, Πάτσιου 6, Φωτιάδου 9, Καζάκη 5, Σκάρα 3, Ποιμενίδου 3, Γκουσγκούνη, Στρατάτη, Σπέρτου 1.
Φινλανδία: Ουκόλα 2, Κοσκέλα 1, Μποργκασντότιρ 1, Χουρμαρίντα 3, Χαμαλάινεν 6, Πάλμεν 2, Σάγκνε 1, Χελασκόσκι, Λιντστρομ, Σάντμπεργκ, Χόλμπεργκ, Ταλκβιστ 5, Κάινμπεργκ, Τάνσκα 6.


Στιγκ Γιόχανσον: « Παίξαμε λίγο χάντμπολ σήμερα. Βέβαια, κάναμε αρκετά λάθη και μάλιστα απλά. Κάθε ομάδα κάνει λάθη, αλλά όχι τόσο απλά. Αλλά είναι καλό που ήρθε η νίκη. Κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν χάσαμε εμείς, δεν κέρδισαν εκείνοι. Αλλά οι άλλες ομάδες ήταν πολύ καλύτερες και θα ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο»

Αναστασία Πάτσιου: « Πιστεύω ότι είναι θέμα νοοτροπίας και ψυχολογίας που κολλάμε σε κάποια σημεία στα παιχνίδια. Σήμερα δεν πιστεύω ότι κολλήσαμε. Μετά από τέσσερα κουραστικά και δυνατά παιχνίδια το παλέψαμε και ήρθε η νίκη. Θα μπορούσαμε να πάμε και λίγο καλύτερα. Σήμερα πήραμε αυτό που θέλουμε και είναι αυτό που μετράει. Κάναμε μια καινούρια αρχή. Νομίζω ότι στην συνέχεια θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Απλά η ομάδα θέλει λίγο χρόνο και λίγη παραπάνω προσοχή. Οι παλιότερες παίκτριες θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε να ενσωματωθούν για να γίνουμε ένα σύνολο, να γίνουμε ομάδα, και βέβαια να μας βοηθήσουν και εκείνες»

News 24/7

24MEDIA NETWORK