Πρωτοφανής προσέλευση και παράταση των ατομικών εγγραφών μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου!

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Stoiximan 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στον οποίο έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Πρωτοφανής προσέλευση και παράταση των ατομικών εγγραφών μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου!

Η προθεσμία των ατομικών εγγραφών επρόκειτο να λήξει απόψε, Τετάρτη (07/03), αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου.

Όσοι δεν φρόντισαν να κλείσουν ήδη μία θέση στη μεγάλη γιορτή της Κυριακής 1 Απριλίου, η οποία εκτός της ιστορικής Μαραθώνιας διαδρομής Πέλλα - Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει επίσης τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., καθώς και το Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Διευκρινίζεται ότι η παράταση ισχύει μόνο για τις ατομικές εγγραφές, αφού οι ομαδικές εγγραφές είχαν ήδη παραταθεί και ολοκληρώνονται απόψε.

Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να υποβληθούν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου, με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο [email protected] και [email protected] ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων)

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360)

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK