Ράλι Ακρόπολις (SS15): Όλο και πιο κοντά στη νίκη ο Hirvonen

Ξεκάθαρη μοιάζει η κατάσταση δύο ειδικές πριν από το τέλος του Ράλι Ακρόπολις.

Ράλι Ακρόπολις (SS15): Όλο και πιο κοντά στη νίκη ο Hirvonen
Ο Mikko Hirvonen οδηγεί προσεκτικά, θέλοντας να μην διακινδυνεύσει πιθανή έξοδο, την ίδια ώρα που οι Ogier και Latvala έχουν βολευτεί με τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Επωφελούμενος της κατάστασης, ο Matthew Wilson ήταν (και πάλι)ο ταχύτερος στην 15η ειδική διαδρομή, αφήνοντας πίσω του τους Sordo και H.Solberg. Και οι τρεις τους πάντως δεν διεκδικούν κάτι συγκεκριμένο για τους εαυτούς τους, καθώς συνεχίζουν την προσπάθειά τους με τη διαδικασία του superally έχοντας ως στόχο να τερματίσουν τον αγώνα όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται.

Μάχη δίνουν για την τέταρτη θέση οι Villagra, που έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, και Rautenbach.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Hirvonen: « Η ειδική ήταν σκληρή και γλίστραγε. Είμαι χαλαρός, δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Απλά, οδηγώ σταθερά».

Sordo: « Είναι άσχημα για εμάς, διότι το superally δεν είναι ωραίο, όμως είναι σημαντικό να τερματίσουμε και να κερδίσουμε βαθμούς για λογαριασμό της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Εδώ πήγαμε καλύτερα, γιατί ακολουθεί σέρβις και δεν χρειάστηκε να ανησυχούμε για τα ελαστικά μας».

H.Solberg: « Προσπαθώ να πιέσω. Έχει φύγει ένα ολόκληρο κομμάτι από λάστιχο».

Latvala: «Η Παρασκευή ήταν καταστροφική για εμάς. Τώρα έχουμε καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο. Το βασικό μας μέλημα είναι να κρατήσουμε την 3η θέση. Οδηγάμε χωρίς άγχος. Δεν παίρνουμε περιττά ρίσκα».





Wilson: « Όλα δείχνουν καλά. Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό και δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Κρίμα που την Παρασκευή εγκαταλείψαμε».

Ostberg: « Έχουμε πρόβλημα με την ενδοσυνεννόηση και δεν ακούω τον συνοδηγό μου».

Ogier: « Όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσουμε, απλά θέλουμε να τερματίσουμε με αυτόν τον τρόπο τον αγώνα».

Novikov: « Έχουμε σπασμένο ημιαξόνιο και το αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολο να οδηγηθεί. Τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε στο σέρβις».

Rautenbach: « Κάναμε ένα καλό πέρασμα. Το αυτοκίνητο, ο συνοδηγός, όλα δουλεύουν ιδανικά. Θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».



News 24/7

24MEDIA NETWORK