Rosberg: "Παραμένει η κόντρα με Hamilton"

Ο Nico Rosberg επιστρέφει στην πίστα όπου κατέγραψε την πρώτη νίκη του στη Formula 1, το 2012, και εξηγεί ότι και φέτος η υπόθεση του τίτλου θα κριθεί μεταξύ του ιδίου και του ομόσταυλού του στη Mercedes, Lewis Hamilton, χωρίς να βλέπει πώς μπορεί να απειλήσει η Ferrari.

Rosberg: "Παραμένει η κόντρα με Hamilton"

"Θα συνεχίσει το ίδιο. Θα έχουμε μία έντονη μάχη και η κόντρα θα συνεχιστεί. Φυσικά, θα πρέπει να κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά για τον αντίπαλο, ειδικά της Ferrari, αλλά δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Όπως και να 'χει, η κόντρα μας πάντοτε ήταν εποικοδομητική. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά γενικά απλά ωθούσαμε ο ένας τον άλλον σε υψηλότερο επίπεδο και βοηθούσαμε την ομάδα να πάει μπροστά", τόνισε όταν ρωτήθηκε για τον περσινό διαξιφισμό του με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Όσο για τη φετινή σεζόν, όπου η εκκίνηση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με συνέπεια να βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τον Hamilton (43 βαθμοί) και τον Sebastian Vettel (40 βαθμοί), ο Γερμανός πιλότος μοιάζει έτοιμος να "μαζέψει" τη διαφορά.

"Η αρχή δεν ήταν στο 100%, αλλά δεν ήταν και κακή. Η πίστα της Κίνας μου ταιριάζει και έχουμε ένα εκπληκτικό μονοθέσιο, οπότε θα είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και η νίκη είναι πιθανή", δήλωσε.

Προς το παρόν, τόσο ο Hamilton όσο και ο Rosberg που "πέταξαν" στην Κίνα με το ίδιο ιδιωτικό τζετ, προσπαθούν να κατανοήσουν τι συνέβη στη Μαλαισία κι έχασαν από ένα χειρότερο αμάξι.

"Ήταν σχεδόν σοκ για εμάς, επειδή δεν το περιμέναμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποτελούσαμε την κυρίαρχη δύναμη και ξαφνικά η Ferrari ήταν πιο δυνατή από εμάς και μας νίκησε δίκαια. Είμαι αισιόδοξος, όμως, γι' αυτό το Σαββατοκύριακο", κατέληξε ο 29χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK