Σε κίνδυνο η μισθοδοσία του Μαλντονάντο

Πρόωρο τέλος μπορεί να έχει η καριέρα του Παστόρ Μαλντονάντο, αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του νέου υπουργού αθλητισμού της Βενεζουέλας, ο οποίος υποστήριξε ότι η μισθοδοσία του πιλότου τίθεται σε κίνδυνο.

Σε κίνδυνο η μισθοδοσία του Μαλντονάντο

Η αγωνιστική καριέρα του Βενεζουελάνου πιλότου, ως επί το πλείστον, έχει χρηματοδοτηθεί από τον κρατικό πετρελαϊκό κολοσσό PDVSA, από τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, γινόταν πλουσιότερος κατά 30.800.000 ευρώ ετησίως!

Ο Παστόρ Μαλντονάντο είχε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο της χώρας Ούγκο Τσάβες και όπως φαίνεται, μετά το θάνατο του τελευταίου, οι διασυνδέσεις με άτομα που βρίσκονται σε καίρια πόστα, έχουν "κοπεί".

"Ξέρω ότι μπορεί να αποκτήσω πολλούς εχθρούς, αλλά από εδώ και στο εξής δεν θα δαπανηθεί ούτε ένα δολάριο για το μηχανοκίνητο αθλητισμό", δήλωσε ο νέος υπουργός αθλητισμού Αντόνιο Άλβαρες.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "O αθλητισμός της χώρας έχει άλλες προτεραιότητες και θα ήταν άδικο να χρησιμοποιούμε τους κρατικούς πόρους σε κλάδους που δεν συνάδουν με την ανάπτυξη της Βενεζουέλας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK