Σμαραγδένια ζώνη αξίας 1 εκ. δολαρίων στο νικητή του Mayweather–Pacquiao (VIDEO)

Η ομοσπονδία WBC αποκάλυψε τη ζώνη που θα δοθεί στο νικητή του αγώνα του αιώνα, μεταξύ Mayweather–Pacquiao, η οποία έχει αξία που αγγίζει το 1 εκ. δολάρια! (VIDEO)

Σμαραγδένια ζώνη αξίας 1 εκ. δολαρίων στο νικητή του Mayweather–Pacquiao (VIDEO)

Ο πιο ακριβός αγώνας στην ιστορία της πυγμαχίας δεν θα μπορούσε παρά να έχει και την ανάλογη ζώνη. Ο νικητής θα φύγει από την MGM Arena έχοντας στην κατοχή του μια ζώνη που πάνω της βρίσκονται περισσότερα από 3.000 σμαράγδια!

Η ομοσπονδία WBC είχε σχεδιάσει και μία ζώνη από όνυχα και είχε αφήσει το έργο της επιλογής στο κοινό, το οποίο επέλεξε τελικά τη σμαραγδένια. Ο πρόεδρος της WBC την παρουσίασε στο Μεξικό μπροστά σε περισσότερους από 200 δημοσιογράφους, παρουσία του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Larry Holmes και του εν ενεργεία παγκόσμιου πρωταθλητή στα light heavyweight Adonis Stevenson.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα να κάνει τη ζώνη δική του, η οποία αυξάνει κατά πολύ τα κέρδη για τον νικητή. Τα προγνωστικά και οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν φαβορί τον Mayweather ( 1,47 στο Stoiximan.gr), όμως ο Pacquiao ισχυρίζεται ότι έχει το τέλειο σχέδιο που θα του φέρει τη νίκη και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: "Ήρθε η ώρα να χάσει και ο Mayweather".

Διαβάστε ακόμα στο fightlife.gr:

Mayweather: "Είμαι καλύτερος από τον Μοχάμεντ Άλι" (video)

19χρονος μαχητής με σύνδρομο Down έκανε το όνειρό του πραγματικότητα(video)

News 24/7

24MEDIA NETWORK