Στα μέτρα τους η κλήρωση του β΄ προκριματικού γύρου

Στα μέτρα τους η κλήρωση του β΄ προκριματικού γύρου

Την προσοχή τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Len Trophy, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 21-23 Οκτωβρίου, έστρεψαν από την Δευτέρα (03/10) ο Πανιώνιος και η Πάτρα. Οι δύο ελληνικές ομάδες έμαθαν τους επόμενους αντιπάλους τους στη διοργάνωση μετά την σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη.

Οι «κυανέρυθροι» κληρώθηκαν στον 7ο όμιλο, που θα πραγματοποιηθεί στο Σπλιτ, μαζί με την ισχυρή οικοδέσποινα Γιαντράν Σπλιτ την ουκρανική Ιλίτσεβετς Μάριουπολ και την γερμανική Μπάγερ Ούρντινγκεν, που θεωρούνται στα μέτρα τους.

« Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ομάδα παρουσιάζεται ολοένα και πιο βελτιωμένη παιχνίδι με παιχνίδι. Δε στεκόμαστε στις ομάδες που αποτελούν το νέο μας όμιλο, αφού δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχει κακός Πανιώνιος. Το κακό μας αγωνιστικό πρόσωπο είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα για να μην έχουμε προβλήματα » δήλωσε ο Γιάννης Γιαννουρής.

Οι Αχαιοί, από την άλλη πλευρά, στο πλαίσιο του 12ου ομίλου, που θα διεξαχθεί στο Κότορ της Σερβίας/Μαυροβουνίου, θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Πρίμορατς Κότορ, που θεωρείται το φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ, την πολωνική Ποτστόβιετς Λοντζ και την γαλλική Εξ Λε Μπενς.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επεσήμανε: « Έπειτα από την επίτευξη του στόχου μας, που ήταν η πρόκριση στην δεύτερη φάση, έχουμε μπροστά μας μία ακόμα πρόκληση να φέρουμε εις πέρας. Η κλήρωση είναι θα έλεγα καλή, αν και ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για όλους τους αντιπάλους μας. Μιλώντας με τον Μίλαν Γιάντσιτς, ο οποίος προέρχεται από την Πρίμορατς Κότορ, με πληροφόρησε ότι έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας φέτος. Συνολικά αποχώρησαν 7 παίκτες, και πιο συγκεκριμένα 4 περιφερειακοί, 2 αμυντικοί και 1 φουνταριστός, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με παίκτες που προέρχονται κυρίως από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Γνωρίζουμε αρκετά και για τη γαλλική ομάδα, όμως ερωτηματικό παραμένει η αγωνιστική κατάσταση των Πολωνών. Πιστεύω μέχρι την περίοδο των αγώνων θα είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι και πληροφορημένοι για να ξεκινήσουμε τη νέα μας προσπάθεια ».

**Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Len Trophy θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK