Σταμάτησαν στους «16» στη Βουλγαρία

Σταμάτησαν στους «16» στη Βουλγαρία

Ο γύρος των «16» του απλού αποδείχτηκε…γρουσούζικος για τους τρεις διεθνείς μας που μετέχουν στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο (24/09) ο Κώστας Παπαγεωργίου πέρασε χωρίς αγώνα στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια νίκησε τον Ουκρανό Ζμουντένκο με 4-3. Στους «16» όμως ηττήθηκε από τον Βούλγαρο αλλά πολιτογραφημένο Αυστριακό Λενγκέροφ με 0-4 και αποκλείστηκε.

Την ίδια τύχη είχε και ο Κώστας Λαγογιάννης, ο οποίος επικράτησε στον πρώτο γύρο του Βούλγαρου Κέσοφ με 4-2 και χωρίς αγώνα του Ιταλού Μασιμιλιάνο Μοντέλο, ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί. Στο παιχνίδι όμως για την είσοδο στα προημιτελικά έχασε από τον Ρώσο Ρουμπτσόφ με 1-4, μένοντας και αυτός εκτός συνέχειας. Μια από τα ίδια για την Μαρία Μοίρου, η οποία νίκησε αρχική την Βουλγάρα Πέντσεβα με 0-4 αλλά μετά ηττήθηκε από τη Ρέκο (Σερβία/Μαυροβούνιο) με 2-4.

Στο ομαδικό, οι Παπαγεωργίου/Λαγογιάννης κατέλαβαν την 11η θέση. Ξεκίνησαν την ημέρα με νίκη επί του Βελγίου με 3-1 (δύο νίκες ο Παπαγεωργίου, μία ο Λαγογιάννης), συνέχισαν με ήττα από τη Σλοβενία με 1-3 (ο Λαγογιάννης τη μοναδική νίκη) και ολοκλήρωσαν με νίκη επί της Λευκορωσίας με 3-1 (δύο νίκες ο Λαγογιάννης, μία ο Παπαγεωργίου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK