Στον Ολυμπιακό η Ασημάκη

Τη μεταγραφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη ανακοίνωσε τη Δευτέρα επίσημα ο Ολυμπιακός.

Στον Ολυμπιακό η Ασημάκη

Αναλυτικά

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η διεθνής πολίστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών μετά από συνάντηση που είχε στα γραφεία του συλλόγου με τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο.

Η σπουδαία φουνταριστός, η οποία φοράει πάντα στο λαιμό της το «7» που είναι και το τυχερό της νούμερο, δήλωσε μετά από την υπογραφή του συμβολαίου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη, τον κ. Δαλέζιο και την διοίκηση του Ολυμπιακού για το ενδιαφέρον που έδειξαν για να με φέρουν στο σύλλογο. Μου έδωσαν να καταλάβω πως με θέλουν πάρα πολύ στην ομάδα και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση. Στον Ολυμπιακό νοιώθω ήδη ασφάλεια. Για μένα είναι μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα μου και την ζωή μου.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη γεννήθηκε στις 28.6.1988 και είναι διεθνής φουνταριστή. Το 2011 ψηφίστηκε ως καλύτερη πολίστρια στον κόσμο και στην Ευρώπη ενώ σε εθνικό επίπεδο έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011 και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010 και του 2012. Επίσης με την Βουλιαγμένη έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ.

24MEDIA NETWORK